Nincsen fogadott orvosom, így majd az ügyeletes orvosnál fogok szülni. Kell adni pénzt az ügyeletes dokinak?
Figyelt kérdés
Hogy működik ez ilyen esetben?2008. ápr. 24. 15:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem kell adni.
Ha nagyon meg voltál elégedve és szeretnél, akkor adhatsz (vagy esetleg valami ajándékcsomagot).
3/4 anonim válasza:
Nem szoktak. Csak ha mondjuk nagyon meg vagy vele elégedve. Vagy esetleg ajándékcsomagot.
4/4 anonim válasza:
Én nem adtam, pedig nagyon meg voltam elégedve vele. De azt hiszem, a fizetését pont ezért kapja. Ajándékot vettem neki utána (ami nem volt túl olcsó, de azért egy tizesből kijött), hiszen mégiscsak a világrasegített egy új életet, de szerintem pénzt nem kell adni. Nekem a dokim nem is várta, hogy pénzt fog kapni, nagyon örült az ajándéknak, amit kapott. Ja, ha a dokinak veszel ajándékot, akkor ne feledkezz meg a szülésznőről és a csecsemős nővérekről sem (persze ha meg voltál velük elégedve), a szülésznő mondjuk szerintem nagyon örül akkor is, ha kap egy nagy csokor virágot (nálunk így volt), a csecsemőosztályra pedig vittem egy szép díszdobozos kávét, mert úgy láttam, nagyon sokat kávéznak a nővérkék, örültek is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!