Miert csinalnak magztviz vetelt? Azoknal a kismamiknal csinalnak akiknel gond van?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 05:37
1/4 anonim válasza:
Tudtommal azért csinálják, hogy megnézzék, 'tiszta-e', mármint hogy nem kakilt-e bele már a baba, mert abban az esetben azonnal megindítják a szülést. Nem tudom, hogy mindenkinél csinálják-e, mert én külföldön élek, nekem nem csinálták, de itt sokminden máshogy van.
2/4 anonim válasza:
Az nem magzatvíz vétel (amniocentézis), hanem magzatvíz vizsgálat (amnioszkópia) és éltaléban a vége felé ,ill túlhordásnál szokták nézni, hogy még tisza-e a magzatvíz.
A fiamnál nekem is volt, amikor már túlhordtam 4 napot.
A magzatvíz vétel egy genetikai vizsgálat, és álatlában a félidő környékén csinálják, nem kötelező.
Elmúltam 37 éves mikor a lányomat vártam és megcsináltattam a saját elhatározásomból.
3/4 anonim válasza:
nekem azért csináltak magzatviz mintavételt mert alacsony lett az afp vérvételem
4/4 anonim válasza:
26 éves vagyok, és féltem tőle, hogy nekem is csinálnak majd, de az orvosom azt mondta, hogy ezt többnyire csak 35 évnél idősebb kismamáknál csinálják. Akkor sem kell így, mert van egy vizsgálat, ami olyan 30 ezer Ft körül van, amivel "kiváltható". Utána nem néztem pontosan, mert ugye nem volt rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!