Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megbántad a gátvédelmet?

Megbántad a gátvédelmet?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy megváltozott-e a szex a gátvédelem után, vagyis milyen lett odalent? Nem marad tágabb?

Nehezebb végigcsinálni gátvédelemmel a szülést?

2012. máj. 23. 19:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Kettot szultem gatvedelemmel. Az elsot kulfoldon es annyira termeszetesnek vettek, hogy eszembe sem jutott hogy ez valami extra dolog. Nagy volt a babam. Es en is kaptam utasitasokat, lassan kellett tolni, szinte centirol centire haladt a babam feje, de nagy feje is volt, lehet hogy ezert kellett ennyire ivatosan csinalni. Igy sem volt hosszu a kitolas.

Mondjuk mi aznap mar otthon is voltunk.

Eloszor akkor dobbentem ra, hogy valami extrat kaptam, amikor masnap reggel epp anyukammal beszeltem telefonon, kozben csengettek, jott epp hozzank a doki es elkoszontem, hogy megyek kaput nyitni. A csaladom notagja ki volt keszulve, hogy hogyan tudok en gatsebbel szules utan 24 oran belul lepcsozni. Meglepodtek, hogy nincs sebem.

Meg rokonom is reagalt ugy a masodik baba utan a korhazi fenykepekre, hogy hogyan tudok en mar szules utan torokulesben szoltatni.

Hat ugy tudtam, mintha nem is szultem volna, nekem ott abszolut nem fajt semmi, max arra a hatalmas betetee volt panaszom, kenyelmetlen volt.

Nem lett tagabb a huvelyem, ilyen gond nincs.

Ami van az nem ettol van, meg az elso babaval lett egy enyhe mehsulyedesem, nagy volt a baba es szules elott hetekkel beekelodott a feje, mindig ugy ereztem, mintha ki akarna esni lent a mehem.

Vegulis ki nem esett, de ereztem szules utan az elso szexnel, hogy rovidebb lett a huvelyem, tamponcserenel is erzem. De ez vegulis nem tragedia, mar ket dokival nezettem meg es azt mondtak, hogy meg egyes szintu sincs (3 szint van), nem javasolnak mutetet, szuljek annyi gyermeket amennyit tervezunk es max utana gondolkozzunk rajta

2012. máj. 24. 21:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első babámnál vágtak, a szülés rövid volt, de a kitolás nagyon fájt.A másodikat gátvédelemmel szültem, egyetlen nyomásra meglett a fiam, egy öltés nélkül megúsztam, repedés sem volt:)

Két órával a szülés után már a folyosón sétálgattam,nem fogott a nyugalom, olyan jól éreztem magam:))

2012. máj. 28. 21:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy a hüvelyem sem tágult ki, a szexel semmi probléma:D
2012. máj. 28. 21:11
 14/18 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy mekkora lett a fiad? Gratulálok Mindenkinek!
2012. máj. 29. 06:22
 15/18 anonim ***** válasza:
átlagos súllyal született, 3300 g, a feje sem volt nagy szerencsére:))
2012. máj. 29. 09:44
 16/18 A kérdező kommentje:

Én az elsőt szültem 36 hétre ennyivel. Betöltött 29. héten a második fiam becsült súlya 1725g. Nagyra számítok :)

Köszönöm!

2012. máj. 29. 12:35
 17/18 Jubilee ***** válasza:
A kisfiam gátmetszéssel született 37 hét 6 napra 3220g-mal. Nagyon kellemetlenül éreztem magam a szülés uán jó pár hétig. A kislányom gátvédelemmel született 38 hét 3 naposan 3960g-mal. Ég és föld!!! A kitolási szakasznál aprókat kellett tolni, és soha nem kellett visszatartanom. :) Pillanatok alatt regenerálódtam, és nem maradtam tágabb. :)
2012. máj. 29. 13:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon jó azt olvasni, hogy csak pozitív a tapasztalatotok a gátvédelemmel kapcsolatban!
2012. máj. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!