Anyukák! Tőletek megkérdezték, hogy hogyan szeretnétek szülni (természetes úton vagy császármetszéssel)?
Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 22:45
11/21 anonim válasza:
Igen. Elmúltam 35 és farkcsonttörésem volt pár éve. Ráadásul már majdnem két héttel túlhordtam. A hüvelyi szülést választottam. Sajnos, sürgősségi császár lett a vége 2 éjszaka vajúdás után (ebből már egy óra tolófájás), rosszul tartotta a fejét a kicsim, de ez így jó volt.
12/21 anonim válasza:
Nem, de szerintem ezt nem kérdezik sehol, ahol az előzmények nem kívánják meg, vagy ahol nincs komplikáció a vajúdás alatt.
14/21 rukimeki1 válasza:
Nem hinném, hogy van az a kház ahol ez kívánság műsor lenne. Lehet, hogy jó pénzért bármit, de a császár különös esetekben szokot működni. PL: szülés alatt fellépő komplikáció (mivel ez műtét tehát életmentő) anya egészségi állapota nem engedi meg a rendes úton történőt, vagy az elötte levő terhességnél a tesó császáros baba. Tudtommal ilyen esetekben van az időzített császár. Ilyet Amerikai celebekről hallottam, hogy megmondják mikor és hogyan akarnak szülni.
15/21 anonim válasza:
Utolsó válaszoló!Egyetértek,de nem csak a külföldi sztárok választhatják meg,hgy hogyan akarnak szülni hanem a magyar sztárok is!Szinte mind császároztatja magát...
16/21 A kérdező kommentje:
Nekünk első baba és félek. Mi Svédországban élünk és tőlem megkérdezték, hogy természetes úton vagy császárral szeretnék-e szülni. Persze ikrekkel vagyok várandós.
2012. máj. 23. 21:12
17/21 anonim válasza:
Szia!
Utolsó válaszoló vagyok!
Mitől félsz?Ha a császártól,akkor sem szabad félned.Nekem első császár volt,de nem én akartam.Nem érzel semmit amíg kiveszik a babákat.Utána igazából egyéntől függ,hogy mennyire lesz könnyű,mennyire fáj a seb.Nekem nem fájt annyira,simán mentem ,persze kellett kapaszkodni fel és le üléskor.De kibírható.Nekem nem volt annyira szörnyű,inkább körülményes :)
18/21 A kérdező kommentje:
Szia!
2 kicsi, bármi adódhat.. De lassan már a finish felé haladunk.
Még mindig nem tudok dönteni, mert a császár az nekik nem lenne annyira jó szerintem..
2012. máj. 24. 15:40
19/21 anonim válasza:
Semmi bajuk nem lesz a piciknek, ha császár lesz a vége! Hidd el ez így van, emiatt ne aggódj! Szerintem majd az orvos fogja tanácsolni mi legyen. Könnyű szülést! :)
20/21 anonim válasza:
Én az elsőt Magyarországon szültem, sűrgősségi császárral végződött. A többit (nemsoká születik a negyedik) Angliában és tőlem ITT megkérdezték, hogy hogy szeretnék szülni, én meg szemrebbenés nélkül rávágtam, hogy császárral.....nem próbáltak meggyőzni az ellenkezőjéről, hanem elfogadták, hisz végülis az én testem.......ha a mellemet felvarrathatom, a zsírt leszívathatom önszántamból, akkor a szülés módját miért ne választhatnám meg? Nekem borzalmas élmény volt a vajúdás és a sürgősségi császár, a programozott viszont nagyon jó......persze szigorúan csak betöltött 39. hét után, ha addig nem indulna meg (nekem sose indult meg egyik se magától)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!