Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE 2-n milyenek a szobák?...

SOTE 2-n milyenek a szobák? Milyenek a körülmények? Mik a tapasztalatok? Miket kell bevinni a babának?

Figyelt kérdés

2012. máj. 20. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
2012. máj. 20. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Mármint hogy azt olvasd el, a kérdést én irtam ki.
2012. máj. 20. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
5 agyas szobak vannak, egy furdovel. Olyan, mint egy atlagos korhaz, semmi kulonos. Semmi sincs felujitva, nincsenek uj butorok, agyak. Az agynemu ugy tul vanfertotlenitve, higy mindenki vakarozott tole.
2012. máj. 20. 14:41
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Esetleg van itt, aki a fizetős szobában volt? Az milyen?

2012. máj. 20. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Én szülés után fizetősben voltam 1,5 éve. Harc folyik értük (nem sok van) hiába 10e forint egy éjszaka.

De megéri, mert nyugi van, ott lehetnek a rokonok, senkit nem zavartok és Titeket sem zavar senki. Van tévé is, bár nálam pont nem működött. Amúgy tiszta, rendes szoba, és a fürdőszoba is (két szoba között van egy fürdőszoba).

2012. máj. 20. 15:13
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Tényleg nem néz rád a kutya sem egész nap? Első babával ezért nem érdemes odamenni?!

2012. máj. 20. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát a csecsemős nővérkék az első osztályon vannak, illetve a gyermekágyas szobák is. A fizetős szobák a másodikon. Mikor dilemmáztam, hogy kérjem-e a fizetős szobát, akkor mondták a csecsemősök, hogy ők nem fognak hozzám feljönni. Amúgy szerintem az egy szinten lévő sima szobákba se mennek, van nekik annyi dolguk, nem hiszem, hogy ráérnek ilyenekre.

Végülis kértem a fizetős szobát, és mivel ikreim vannak, és az egyik babámat nem engedték fel, mert nagyon pici volt, ígyis-úgyis lementem a másik babámmal kb 1-2 óránként megnézni az osztályra a pinduromat. Nem nagy dolog. Ha van valami kérdésed, beszállsz a liftbe, az elsőn meg kiszállsz. És ott készséggel segítenek, a többsége elég rendes.

Viszont nem csecsemős nővér benéz hozzád naponta 2-3 alkalommal. Injekciót ad, esetleg fájdalomcsillapítót. De azért ez nem zavaró, meg ugye a Te érdeked is!

Kérdezz bátran.

2012. máj. 20. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Semmi extra, de teljesen kultúrált és tiszták a wck is!

Én elégedett voltam. Babának pelenka, nedves törlő, pelenkázó alátét, cumi, cumisüveg, sterilizáló kell. Meg majd ruha, amiben hazahozod.

2012. máj. 22. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!