SOTE 2-n milyenek a szobák? Milyenek a körülmények? Mik a tapasztalatok? Miket kell bevinni a babának?
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg van itt, aki a fizetős szobában volt? Az milyen?
Én szülés után fizetősben voltam 1,5 éve. Harc folyik értük (nem sok van) hiába 10e forint egy éjszaka.
De megéri, mert nyugi van, ott lehetnek a rokonok, senkit nem zavartok és Titeket sem zavar senki. Van tévé is, bár nálam pont nem működött. Amúgy tiszta, rendes szoba, és a fürdőszoba is (két szoba között van egy fürdőszoba).
Köszönöm!
Tényleg nem néz rád a kutya sem egész nap? Első babával ezért nem érdemes odamenni?!
Hát a csecsemős nővérkék az első osztályon vannak, illetve a gyermekágyas szobák is. A fizetős szobák a másodikon. Mikor dilemmáztam, hogy kérjem-e a fizetős szobát, akkor mondták a csecsemősök, hogy ők nem fognak hozzám feljönni. Amúgy szerintem az egy szinten lévő sima szobákba se mennek, van nekik annyi dolguk, nem hiszem, hogy ráérnek ilyenekre.
Végülis kértem a fizetős szobát, és mivel ikreim vannak, és az egyik babámat nem engedték fel, mert nagyon pici volt, ígyis-úgyis lementem a másik babámmal kb 1-2 óránként megnézni az osztályra a pinduromat. Nem nagy dolog. Ha van valami kérdésed, beszállsz a liftbe, az elsőn meg kiszállsz. És ott készséggel segítenek, a többsége elég rendes.
Viszont nem csecsemős nővér benéz hozzád naponta 2-3 alkalommal. Injekciót ad, esetleg fájdalomcsillapítót. De azért ez nem zavaró, meg ugye a Te érdeked is!
Kérdezz bátran.
Semmi extra, de teljesen kultúrált és tiszták a wck is!
Én elégedett voltam. Babának pelenka, nedves törlő, pelenkázó alátét, cumi, cumisüveg, sterilizáló kell. Meg majd ruha, amiben hazahozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!