Kb mennyi napig tarthat így még el? Normális így? Tegnap hajnal 1 óra óta menszi görcseim vannak, és a baj csak az hogy nem akar rendszereződni, de már nagyon fáradt vagyok.1óra és 5percesek közt van a fájás, és nagyon fájdalmasak.
Figyelt kérdés
A doki azt mondta hogy csak akkor menjek be ha 5 percesek a fájások,ráérek akkor mert közel lakunk.39+5km2009. jún. 27. 19:38
1/6 anonim válasza:
Én be mennék a kórházba ha ennyire fáj.
2/6 anonim válasza:
szia
szerintem is nézesd meg magad.
3/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem jobb ha megnézeted magad. Amikor a 2.fiamat szültem nekem is rendszertelen fájásaim voltak még a kitolási szakasznál is. Sok egészséget nektek.
4/6 anonim válasza:
Szia!Szerintem is menj orvoshoz Nekem mindkét szülésemnél rendszertelenek voltak a fájásaim.Az első babánál 39 órát vajúdtam és még az utolsó pillanatban sem voltak rendszeres fájások.Szóval nem mindig igaz az hogy 5 perces fájásokat kell várni ahhoz hogy bemenj a kórházba.
5/6 anonim válasza:
szerintem azóta már megvan a baba:)
6/6 anonim válasza:
Szia!
Remélem már meg van a bébid és nem szenvedsz tovább hanem már nagyon-nagyon boldog vagy. :) Egyébként nekem is vannak ilyen-olyan fájásaim, de nem erősek és nem is rendszeresek. Én 37+3 hetes vagyok, de már nem bánnám ha kijönne. :) Majd ha lesz egy kis időd írd meg, hogy mi újság! :)))
Üdv és minden jót nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!