Görcsöl a hasam fél órája szinte egyfolytában, leszakad a hátam derekam ez most a szülés lesz? 38hkm
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 23:39
11/15 anonim 

válasza:

Szerintem ő sem várt tovább és már babázik:)
12/15 A kérdező kommentje:
Még mindig egyben és kutya bajom az nst sem mutatott semmi, tehát várok.
2012. máj. 18. 14:25
13/15 anonim 

válasza:

Nekem két hete voltak először ilyen érzéseim, azóta többször is volt. Holnapra vagyok kiírva. :-) Első terhességemnél nem voltak óslóim egyáltalán nekem sem.
14/15 A kérdező kommentje:
Hurrá ma reggel elment a nyákdugó és megint kezdek görcsölgetni de most nem olyan durván. Remélem most már lesz valami. Utolsó hozzászóló szorítok neked is most már csak túl leszünk a nehezén!
2012. máj. 19. 05:29
15/15 anonim 

válasza:

Szia! Most olvastam a kérdésed, ugyanezt akartam kiírni, csak én még a 35. héten járok! Hogy vagy? Én is számítsak már rá, hogy készülődik? Első baba és eléggé bizonytalan vagyok! Tudtad valamivel csillapítani a fájdalmat? előre is köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!