Nyákdugo távozása után mennyi idö lehet még? Barnás, nyálkás folyásom van 1 orája gondolom ez a nyákdugo

Nincs összefüggés a nyákdugó távozása, és a szülés megindulása között. Én a nyákdugó távozása után 8 nappal szültem. Elméletileg nem tart sokáig a nyákdugó távozása, de nincs gond sem, mert barnás nyálkás. Kitartás! Gyors szülést kívánok!
3 hós Fiú Anyukája

Én pedig még aznap megszültem, amikor elment a nyákdugó, szóval légy résen! Figyeld a fájásokat, ha rendszeresek lesznek, inkább menj a kórházba. Ha még nincsenek fájásaid, akkor valóban lehet, hogy pár napig még egyben maradsz:)
Könnyű szülést:)
3 gyerekes

4 napig húztam a nyákdugó távozása után, igaz, h egyre több lett. Elöször csak a papíron volt kis darab, aztán már hatalmas darabokban potyogott állandóan:) Egyszer közben volt fájásom is, de csak jósló volt, mert 1 óra múlva elmúlt, pedig úgy tünt, h rendszeressé válik.
Könnyű szülést, arra gondolj, h a nyákdugó annak a jele, h tágulsz!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!