Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt fagyasztottatok...

Szülés előtt fagyasztottatok le ételt?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy húslevest+pörköltöt fagyasztanék le apának,hogy ne maradjon föttkaja nélkül.Meddig maradnak ezek jók lefagyasztva?33hetes3napos km.
2009. jún. 26. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én könnyű helyzetben vagyok, mert a szüleim és az anyósomék is tőlünk egy-két utcányira laknak, nekem erről nem kellett gondoskodnom.

Egyébként mindenképpen jó ötlet. A húsleves és a pöri is hónapokig eláll! (esetleg töltött káposzta, töltött paprika)

2009. jún. 26. 15:02
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod.Nekem 220km-re vannak anyukámék is meg az anyósék is,az utóbbi jobb is,hogy ilyen távol:)Ezért gondoltam a fagyasztásra.
2009. jún. 26. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes vagy, hogy erre is gondolsz:)

Szuper ötlet, hajrá!

2009. jún. 26. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is tele volt a fagyasztóm kész ételekkel, tényleg jó volt onnan kivenni. Sajnos ez csak pár hétig tartott ki:-( Ha van időd, érdemes előre főzni!
2009. jún. 26. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyanezt beszéltük pár napja a férjemmel, hogy mindig ha főzök, többet főzök, és abból lefagyasztok. Így neki is lesz főtt kajája, és ha hazajövünk a kórházból, akkor nem kell majd ezzel bajlódnunk.
2009. jún. 26. 16:15
 6/6 Bea24 ***** válasza:
57%
Ez jó ötlet, én is előre lefagyasztom majd az ételt,hogy ne kelljen ezzel bajlódni. Ezeket az ételeket,amiket felsoroltál, ezeket nyugodtan fagyaszthatod, mert elállnak a fagyiban 2-3 hónapig is.Mi is 33hetes és 3naposak vagyunk. :)Jó lenne beszélni priviben. :)
2009. jún. 26. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!