Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszésnél bent lehet...

Császármetszésnél bent lehet az apuka? Ha nem is teljesen bent, de üvegfalon keresztül nézheti?

Figyelt kérdés
2012. máj. 14. 22:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Benn lehet.Nő vagyok,és benn voltam ismerősöm szülésénél,ott ültem a fejénél,nem láttam semmit,mert egy ponyvával el van takarva ahol ők matatnak a hasnál.Mikor kivették,hirtelen magasba emelte a doki a gyereket,úgy megijedtem,hogy rögtön el kellett fordítani a fejemet,mert ilyet még nem láttam,és rajta volt ugye vér meg minden más.
2012. máj. 14. 23:14
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

bent lehet!!

nekem a ferjem 2 csaszarnal is bent volt velem es joo volt

2012. máj. 15. 00:42
 13/17 anonim ***** válasza:
65%
Valószínűleg ez is kórházfüggő, nem érdemes egymásnak esni. A sógornőm császárral szült és nem mehetett be az apuka, pedig apás szülésre készültek. Szerintem kérdezd meg a dokidat vagy a védőnődet, hogy nálatok ez hogy megy.
2012. máj. 15. 02:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Kórház,és orvos függő,hogy bent lehet,üvegfalon keresztül nézheti,vagy csak kint várhat. Előbbi két esetben úgy szokták megoldani,hogy apuka ne láthasson semmilyen durva dolgot.
2012. máj. 15. 06:17
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A Sote I-en bent lehet császárnál az apuka.nagyon jó is ,hogy bent volt,neki is,nekem is.végig beszélgettünk,fotózott ahogy kiemelték a babát,úgyhogy a első másodperctől van fotónk.
2012. máj. 15. 07:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is beállok a hülyék sorába, a férjem bent volt. :D

De most komolyan kedves hülyéző, azt hiszed, hogy utcai ruhában jön be az apuka??? Miért fertőzne ő jobban, mint bármelyik másik BEÖLTÖZÖTT orvos/ápoló? Neki is fel kellett venni a teljes műtős szerkót.

Íme a bizonyíték, hogy ne csak szövegeljek (nyilván kitalálod, hogy nem én fotóztam - nem félelmetes kép, bárki megnézheti):

[link]

Ennél többet nem lát az apuka, csak a babát, mikor a ponyva elé hozzák, már elvágott zsinórral. Szerintem egy sima szülés brutálisabb, én oda nem engedném be, császárra bármikor.

2012. máj. 15. 08:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 hete szültem császárra és végig bent volt a párom a fejemnél ült végig és utána megkapta a babát amíg engem összevarrtak :)
2012. máj. 19. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!