Nem akar beindulni a szülés magától vajon miért? 41+1 KM
Már írtam pár napja amire kaptam is sok-sok választ, de még azóta is egyben vagyok!
Uh szerint ma vagyok 41+1
Mensi szerint: 40+4
Akárhogy is nézem túlhordásban vagyok és nagyon nehezen bírom! :(
Ctg.-re 2 naponta járok ott minden oké azt mondják, 1,5 hét alatt semmit nem tágultam tovább, belső méhszájam zárt, külső 1 ujjnyira nyitott és ennyi, de nem haladtam tovább. Jóslóim vannak mert fájdogálok főként mikor lefekszem akkor érzem a derekam is! Éjjelente nagyon sokat izeg-mozog a lányom, most éjszaka volt hosszú idő után h nem mozgott annyit!
Szedek homeos bogyót, ittam a málnalevél teát, de semmi! :(
Hétfőig van esélyem h meginduljon magától, mert kedden befekvés lesz ballon tágítással és másnapi indítással! Nagyon szeretném megelőzni ezt!
De mit csináljak?????
Az lenne a legjobb ha minél többet mozognék addig is??? Tegyek-vegyek a lakásban? (persze óvatosan, de lényeg hogy ne feküdjek?)
Vagy a pihennék jobb?
Annyira jó volna ha elfolyna a magzatvíz vagy jönnének a fájások h elinduljon....
Na jó hosszú lettem, bocsi, de már kétségbe vagyok esve! :(
Itt ismet a "sorstars" jelentkezik.
En kulfoldon elek,Kanadaba.
Mondjuk en a naptar szerint majd 28.-an toltom a 40.hetet de engem a doki mindig az uh-s idoponthoz szamolt ami alapjan ugye mar 6 napja tulhordtam.
Mindenesetre hetfon bemegyunk a korhazba ha addig nem lesz semmi.Bar szeretnem ha inkabb magatol jonne.
Gondolok rad!Es majd legyszi ird meg itt a kerdes alatt h mikor es hogyan babasodtal meg.:)
Majd en is megirom.
Puszi.
Szia Kismami!
Meg van mar a baba???
Nekem 11 nap tulhordas utan vegre kivancsi lett a kulvilagra es 25 ora vajudas utan julius 1-en vegul kibujt a kisfiam akit az uhon kislanynak mondtak.
3921 gramm lett es 60 cm.:) Gyonyonyoru baba.:)
Es veled mi van?Nagyon kivancsi vagyok.:)
Ja es nem inditottak vegul magatol indult el.De csak par oran mulott mert aznap inditottak volna.
Elozo voltam.
sziasztok!
Köszönöm mindenki válaszát!
Gratulálok a babádhoz! :)))Nagyon szép nagy baba lett! :))) És ez hihetetlen h kislányt vártatok és kisfiú lett! :) azért remélem nem vetetek sok kislány rucit! :)))
Az én egyetlen pici lányom is megszületett (azóta iszonyú érzékeny vagyok és bőgök a boldogságtól és tök gáz néha nem tudomsehgy sem visszatartani és azt hiszik baj van pedig csak boldog vagyok :)))))
Szóval az én lányom indítással ballon 9 órán keresztül, majd burokrepesztés és oxitocin és még így is nagyon lassan tágultam de már iszonyatosan fájt, ugyhogy nem bírtam és kérdem az eda-t. na maga a megváltás volt! :) A kitolás meg már tényleg nem fájtnagyon gyors volt ahhoz képest15-20 perc szerencsére gyorsan jöttek a fájások nem kellett sokat várni! :)
2009.06.30.-án 12:52 perckor 2990 gramm és 53 cm-el megszületett az első kislányunk Boglárka! :)
Nagyon gratulálok nektek is mégegyszer sok erőt, kitartást tejcit kívánok nektek és minden anyukának!
szia én írtam neked 22-15-kor!Most olvasom hogy meglett a kisbabád!Nagyon gratulálok,sok-sok boldogságot és jó babázás!
4hós fiú anyukája:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!