Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol lehet venni Aloe First...

Hol lehet venni Aloe First sprayt?

Figyelt kérdés
Úgy tudom a gátsebre nagyon jó.
2012. ápr. 29. 20:51
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Kedves Sumergo, én is leírtam ugyanezeket más kérdéseknél is, el is lettem küldve melegebb éghajlatra. De végül is nekem is mindegy ... Csak valahol sajnálom azt a rengeteg embert, akiket hülyére vesznek!
2012. máj. 11. 09:28
 32/35 anonim ***** válasza:
26%

sumigyerek mutassál már HITELES FORRÁST (nem ilyen kiskegyed meg blikk szintűt) arról, hogy azok az anyagok mérgezőek és az emberek hullanak tőle, mint a legyek. Persze baromságokat írkálni könnyebb.

Ide is berakom neked a klinikai vizsgálatokat, mivel te képtelen voltál megtalálni.

a tények az aloeról:

[link]

Javasolt a PubMed és a PubMed central találatok megtekintése.

Vigyázat!! Csak azoknak akik a tényekre kíváncsiak és képesek elviselni az igazságot, akik hülyeségeket akarnak fröcsögni azok még véletlenül se nézzék meg.

2012. aug. 21. 00:53
 33/35 anonim ***** válasza:

Az interneten rengeteg áltudományos vagy eltúlzott hülyeséget lehet olvasni és sokan fel is ülnek ezeknek.

Én már csak akkor hiszek el bármit is, hogy ha van hozzá valami normális forrás. Egyszerűen immunis lettem a rengeteg neten keringő idióta hülyeségre.

Ez a link legalább egy normális tesztet takar. De olyat még én sem láttam sehol sem, hogy X anyag mérgező, káros lenne és ezt bárki is bizonyította volna. Pedig sok cégnek az érdeke lenne, hogy ez bizonyítva legyen. Mégsincs ilyen sehol sem. Vajon miért?

Mi is használjuk a Firstöt és nagyon jó. Van még pár termék amit használunk és azok is jók.

2012. aug. 23. 12:13
 34/35 anonim ***** válasza:
Az, hogy bunkó módon személyeskedsz az egy dolog, de hogy a tényekre azt mondod, hogy primitív, azt nem lehet minősíteni. Ja de mégis. Ez is csak téged minősít. Inkább hiszel a buta áltudományos rizsának, mint a több ezer klinikai vizsgálatnak. Hát ehhez csak gratulálni tudok.
2012. aug. 23. 13:50
 35/35 anonim ***** válasza:
Aloe Barbadensis, Aqua, Allantoin, Glycerin, Tocopherol, Bee Propolis, Calendula Offi cinalis, Achillea Millefolium, Thymus Vulgaris, Anthemis Nobilis, Taraxacum Officinale, Eucalyptus Globulus, Passiflora Edulis, Salvia Offi cinalis, Zingiber Officinale, Borago Officinalis, Santalum Album, Polysorbate 20, Sodium Citrate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate
2012. nov. 13. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!