Ügyeletes orvosnál fogok szülni. Mennyi tiszteletdíjjat illik adni neki?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 19. 21:08
1/7 anonim válasza:
Elméletileg nem kell, csak ha nagyon elégedett vagy. Végülis munkaidőben van, és a terhesség alatt nem jártál hozzá. Ha mégis akarsz adni, a többi kismamától érdemes puhatolózni, aki hasonló helyzetben van. Én fogadottnak fogok 30-at adni vidéken.
2/7 anonim válasza:
Szerintem nem fontos adni. Amikor terhesrendelésre jártál adtál pénzt a dokinak? Egyáltalán ugyanahoz jártál? Ha nem, akkor szerintem ne adj, vagy ha nagyon akarsz 30000 Ft bőven elég.
3/7 anonim válasza:
Én is ügyeletesnél szültem,mi nem pénzt adtunk(a férjem művész)egy-egy szobrot kaptak,a szülésznők pedig,egy-egy tálat a nevükkel!Ne feledkezzünk meg róluk se!
4/7 anonim válasza:
Én is az ügyeletesnél szültem, nekem eszembe sem jutott, hogy adjak pénzt. De nem is várta el senki. Így is eszméletlen kedves volt mindenki. Utána az orvosról kinyomoztam, hogy nagyon szereti a kubai szivart, ő azt kapott ajándékba és nagyon örült neki (őszintén, nem is volt olcsó), a szülésznőknek meg összeállítottam egy ajándékcsomagot. A csecsemősnővéreknek szintén.
5/7 anonim válasza:
Én már kétszer szültem és nekem sem jutott eszembe, hogy pénzt adjak az ügyeletesnek. Nem mintha nem lettem volna megelégedve velük, de hát ez a dolguk. Nem? Megkapják a fizetésüket, és vannak fogadott betegeik akik ellátják őket extra bevétellel.
6/7 anonim válasza:
Én is ügyletesnél fogok szülni, és 10000-et gondoltam, a szülésznőnek meg 5000-et, ha majd úgy állnak hozzá.
7/7 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy azügyeletesnek nem kell adni semmit. Erre esküdött, ezt a szakmát válaszotta, és ezért kapja a fizetését. Kérdem én, te a zokniboltban ahol dolgozol kapsz plusz pénzt a vevőktől a termék árán kívül? (leszámítva a 2 ft borravalót, és már ugye az sincs...)
Ha fizetni akarsz, fogadj orvost, nem kell őket elrontani, mert nem mindenkinek van arra pénze, hogy adjon. És ezzel minket hoztok kellemetlen helyzetbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!