Ki találkozott már Dr. Dobos György szülész-nőgyógyásszal?
Nem ajánlom.
A honlapján agyon fényezi magát, egyébként meg nagyon felületes.
Múlt héten voltam nála alhasi panaszokkal. Miómára gondoltam a tüneteim alapján. Megvizsgált, ultrahangozott.Semmilyen kóros elváltozást nem látott. Diagnózis: méhgyulladás. Antibiotikumot írt fel,ami nem használt, a hasam továbbra is fájt.
Másik orvoshoz mentem egy héten belül.
Tapintással azonnal megállapította hogy miómám van, amit az ultrahang is igazolt.
Ennyit Dobos doktor úr hatalmas szakértelméről és alaposságáról.
Egy nem aprócska, majd 4 centis miómát nem észre venni elég nagy hiba. Épp csak a szemét nem szúrta ki.
A stílusáról:
Néha kedves, néha épp ellenkezőleg.
Most épp arra célozgatott, hogy a férjemnek lehet valami problémája és megfertőzött. Persze mint utólag kiderült semmilyen fertőzésem nincs.
Összegezve, ha valakinek gondja van, ne hozzá forduljon.
Maximum egy rákszűrés erejéig. Talán azt meg tudja csinálni.
Szia, köszi a választ! Kedves utolsó, mi lett azóta a miómáddal? Csak mert én is voltam januárban nődokinál, mert 2 x kimaradt a mensesem, azt mondta semmi gond.Most voltam egy hasi ultrahangon, ahol 42x45 mm miómát láttak:(
Neked mit mondott a miómádra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!