Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van rajtad alul mikor már...

Mi van rajtad alul mikor már a korházban vajúdsz és folyik belöled minden?

Figyelt kérdés

Lányomat külföldön szültem és mikor elkezdett folyni a magzatvíz adött rám a bába egy hálos bugyit betéttel amit mindig cserélt mikor megvizsgált, mert folyamatosan folyt a magzatvíz kicsi vér stb... Akkor öltöztem át kisruhában, de akkor még sétálni küldtek, majd a szobában is állva vajúdtam míg jöttek a tolók.

Itt sokszor olvasom, hogy hálós bugyi+betét a szülés utánra. De vajúdás közben mit hordtatok?

Most gondolkodom hogy mit vigyek a másodikhoz míg nem folyik el a magzatvíz, vagy ha itthon folyik el akkor mit vegyek fel.

2012. ápr. 22. 09:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia! Adtak betétet, és lepedőt is tettek alám amíg a labdán ücsörögtem, és pattogtam a vajűdás alatt.

Könnyű szülést!

2012. ápr. 22. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Adtak egy kórházi hállóinget és egy naaaaagy vastag betétet,bugyit nem szabadot húzni.Evvel a duóval csámpáztam fel/le a folyosón vajúdás közben(nekem csak ez volt jó).Aztán ha vizsgáltak akkor cserélték a betétet.
2012. ápr. 22. 13:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Kaptam egy kórházi hálóinget.Ha feküdtem akkor semmi nem volt alattam csak a lepedő,ha felállta/sétáltam akkor gézbe tekert vattát tartottam a lábam közé,nem esett ki.Ha a magzatvíz is folyik azt nem tudom,mert én nem tudom mikor folyt el :)
2012. ápr. 22. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!