Dr. Sándor Csabáról mi a véleményetek? Mennyit kér vizsgálatonként és a szülésért? És hol van a magánrendelöje.
Szia! Nekem ő a fogadott dokim. A MÁV rendelőben hétfőn és csütörtökön 18-19ig van a magánrendelése. Nem kell időpontot kérni, érkezési sorrend van. :) 5000 az alap + 2000 a UH + 1000 a cytologia.
Imádni való személyisége van, ránézésre is nyugtató a hatása. Nővérem 2x szült nála, így nekünk volt vele tapasztalatunk. Azóta az egész család hozzá jár. :)
Biztos nem döntenék máshogy, a legszimpatikusabb legaranyosabb doki, akit csak "imádni" lehet. Nem pénzéhes, IGAZI DOKTOR! aki a hivatásásnak él. Imádja a gyerekeket, és sosem beszélt még lekezelően senkivel. A Semmelweis kórházban dolgozik, ott is csak jókat lehet róla hallani. :)
19 hkm
Én is voltam nála egyszer a kórházban és nagyon normális és kedves volt, de szerettem volna több infot gyüjteni róla,és az árakat megtudni a magánrendelésöröl. Mert mi most tervezzük a babocát.
Boldog babavárást! :-)
Sziasztok!
Az Én pici lányom 2 hónapos. Nőapkor született S.Cs.nál.
Egy szóval róla: IMÁDOM!!
Szivem szerint kötelezném a nőket, hogy hozzá járjanak.
Nekem császármettszés lett a vége, de ezt előre lehetett tudni.
Mindig mindent elmondott, soha, egyetlen percig sem éreztem aggodalmat. Tudtam, hogy a legjobb kezekben vagyok/unk.
A végén, a férjemmel kezet fogott, gratulált neki a kicsi lányhoz és pár szóban minden jót kívánt a családunknak.
Nekünk a 2. gyermekünk született idén. Van egy 7 éves "nagylányunk" is, aki sajnos nem nála született.
De az Ő születési körülményeire alapozva választottam S.Cs. a második szüléshez.
Egyáltalán nem bántam meg!
Ja, még annyit, hogy igaz, hogy nincs "tarifája".
Én is ezt hallottam.
Mi valamivel többet adtunk neki, mint az előttem szóló kismami. Szivem szerint toronyórát, lánccal adtam volna neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!