Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek nem volt fogadott...

Akinek nem volt fogadott orvosa hogy bántak vele a kórházba? Milyen "élményben" volt része?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nem volt fogadott dokim.Az ügyeletes doki nagyon rendes és lelkiismeretes volt.Szülés közben is profi volt.Utána minden nap bejött,még vizit előtt és megkérdezte,hogy vagyok, a baba hogy van stb.A szobatársamnak fogadott dokija volt,(egy másik) ő szüléskor és varratszedéskor láttacsak.Nem a pénzen múlik, hogy hogyan bánnak veled, hanem teljs mértékben a dokin.Ha normális, akkor lóvé nélkül is az, ha meg nem ,akkor hiába tömöd a zsebét:((Tapsztaltam, sajnos.
2009. jún. 20. 17:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Rajtam kívül senki se szült akkor húsvét előtti idő volt az osztályokon is alig voltak így az orvosnak se nagyon volt dolga 6 órán keresztül voltam a szülőszobába és szenvedtem de nem úgy éreztem magam mintha kórházba lennék a szülésznő és a férjem végig mellettem volt a doki is csak néha rohant el pár percre én feküdtem ők meg ültek vicceket mondtak nekem hogy jobban érezzem magam 2 fájás között még nevetni is tudtam nagyon kedves és türelmes volt az orvos még varratszedésnél is szórakoztatott :) Nagyon örülök hogy azt az orvost fogtam ki!!!
2009. jún. 20. 18:11
 3/11 A kérdező kommentje:
de jó nektek én már eleve félek hogy mi lesz ha le tojnak mivel dokim sincsen:(
2009. jún. 20. 18:13
 4/11 anonim ***** válasza:
előző vagyok javítok mert a nemet kihagytam tehát :mintha nem kórházba lennék
2009. jún. 20. 18:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt fogadott orvosom. Az ügyeletes doki és a szülésznő is nagyon segítőkész, figyelmes és profi volt. Nem bántam meg hogy így alakult, szerintem nagyon jó kezekbe kerültem.
2009. jún. 20. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:
szia.Ne aggódj,nem lesz semmi baj.Én is ügyeletes orvosnál szültem.Nagyon megvoltam elégedve.rendes,kedves,figyelmes,segítőkész volt.Nagyon örültem neki.Szerintem ne aggódj,őszintén én nagyon örülnék ha egyre több kismama döntene igy,mert akkor talán a dokik is változtatnának.Ha meg vagy vele elégedve adhatsz neki pénzt,de dolgozzanak meg az emberek bizalmáért.
2009. jún. 20. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:

1 héttel a szülés előtt költöztem a városba, nem hogy dokim nem volt, senkit nem ismertem, és a kórházban sem jártam soha.

És nagyon kellemesen csalódtam! Mindenki nagyon kedves volt, segítettek, bíztattak, dícsértek! Szóval le a kalappal!!

Attól nem feltétlen sz...ják le a fejed, hogy nincs dokid.

2009. jún. 20. 19:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Az én dokibácsim épp nem ért rá amikor szültem, ügyeletes orvos és szülésznő volt csak, kifogtam egy műszakváltást is, de maxi rendes volt mindenki. Nem is bánom, hogy így alakult:)
2009. jún. 20. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt fogadott orvosom, és én is nagyon féltem mi lesz. Kisfiam faros volt, és túl is hordtam. Naponta kellett bejárni vizsgálatra az sztk-ba, mindig másik orvos volt, de nagyon normálisak voltak. Végülis 13 nappal hordtam túl a kisfiamat, amikor már az ov főorvos is megvizsgált. Aztán az nst alatt a kisfiam szívhangja elment, így azonnali császárom volt, amit nem az ügyeletes, hanem a prof csinált.

Végig nagyon rendes, türelmes volt, mondta mi történik éppen. Utána naponta 3x is bejött megnézni, és a babát is meglátogatta.

Fel a fejjel! Nem lesz semmi gond.

2009. jún. 20. 22:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem se dokim, se szülésznőm nem volt, és nagyon meg voltam elégedve. Egy nagyon fiatal orvosnál szültem, szinte végig ott volt, nagyon kedves volt, folyamatosan bíztatott és dicsért, hogy milyen ügyes vagyok. Ráadásul nálunk gondok is voltak (köldökzsinór a nyakon, + a fiam feje nem volt beékelődve), a végén már 3 orvos volt lent nálam, szerintem mindent megtettek, amit csak lehet. Én ha legközelebb úgy döntenék, hogy fogadok orvost, akkor csak azt fogadnám meg, aki a múltkor az ügyeletes volt, mert szerintem tisztában volt vele, hogy én utólag sem fogok fizetni, mert nem állok úgy, mégis maximálisan korrekt volt.
2009. jún. 21. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!