39+2 hetes kismama vagyok. Eddig nagyon vártam, h megszülessen a kislányom, de a ma reggeli vizsgálat óta rettegek a szüléstől. Ez normális? Akik már szültek: kérhetnék egy kis biztatást?
Ma reggel voltam dokinál, NST-re indultam csak, de meg is vizsgált, C:2111, tehát 1 ujjnyira nyitva vagyok. A vizsgálat eléggé fájt, főleg az a része, amikor a magzatvizet akarta megnézni egy nagyobb "csővel" (nem tudom, mi a neve), mivel nem volt kisebb... (nem magándoki, SZTK-ba járok). Mivel sehogy sem akart összejönni, m túl nagy volt, próbált vmivel tágítani, de úgysem jött össze. Én már majdnem sírtam, annyira fájt. Végül átküldött az SZTK-ból a szülőszobára, h ott csinálják meg a magzatvíz vizsgálatot. Átmentem, ott egy másik doki is megnézett, az még jobban fájt. Azóta vérezgetek, görcsölgetek, alig tudok menni. Ja, az SZTK-ban azt mondta az orvos, h ne várjunk hétfőig, vasárnap reggel menjek be ismét vizsgálatra a szülőszobára...Be fogok menni, de nagyon-nagyon félek! Félek, h már haza sem engednek (25-re vagyok kiírva). Mi van, ha megindítják a szülést? És én úgy tudtam, csak a 40. héten csinálnak magzatvíz vizsgálatot, ha minden rendben van, a szülőszobán is csak nézett a doki, h még minek küldtek át 39 hetesen... :S
Eddig alig vártam, h meginduljon a szülés, vártam nagyon a kislányomat, de most nagyon beijedtem, h már ilyen közel van...Ráadásul itt az oldalon is olvastam már többször, h a magzatvíz vizsgálat után másnap vagy még aznap megindult a szülés...Lehet, h ki sem húzom vasárnap reggelig?? És, ha mégis kihúzom addig, akkor vajon hazajöhetek még a vizsgálatról, v már bent tartanak és "megszülesztenek"??
Nagyon-nagyon félek!!! :( Mi fog történni??
Szia!
Mi történt veletek? Elmúltak a görcsölgetések?
Én is csak azt tudom írni,hogy ne félj, nincs mitől tartanod. Amint elindul az egész, hidd el már tudni fogod,h. minden rendben és próbálj befelé a babádra koncentrálni. Ti ketten együtt élitek meg ezt a csodát, neki is szüksége lesz rád!
Könnyű és gyönyörű szülést kívánok!
9 hós kislány anyukája
Hát, még mindig egyben... Már nagyon türelmetlen vagyok, most küldtem el a páromat hozzávalókért a bábakoktélhoz... :D
A görcsölgetések, derékfájdalmak, nyilallgatások folyamatosan jönnek, de még mindig rendszertelenül, és 1-2 óra alatt elmúlnak :( De minden este úgy fekszem le, hogy hátha ma éjjel...aztán mindig reggel lesz, és semmi! Pedig azt mondják, bent nem marad, de kezdem azt gondolni, hogy én leszek az első...:D
Már azt sem bánnám, ha 3 napig vajúdnék, csak jönne már a kislányom... :(
Hátha a mai koktél megteszi a hatását :D
:) Megittam a homeos szülésindító koktélt este fél 8-kor, fél 12-kor kezdődtek a fájások, rögtön 6 percesekkel (de nem voltak vészesek), reggel 7-kor bementünk a kórházba az akkor 3 perces összehúzódásokkal, azt mondták, 1 ujjnyira vagyok kitágulva, 9-kor már 3 ujjnyi volt, 10:05-kor megszületett 2900 grammal, 51 cm-rel a kislányom!!
Már 8 naposak vagyunk, és egyre jobban imádom!!!! :D :D
Köszönöm szépen mégegyszer a válaszaitokat! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!