Meddig tart a szülés utáni vérzés? Tapasztalatok? Többi lent.
Figyelt kérdés
1 hete szültem, már kezdett nagyon kevés lenni a vérzésem, és amikor este nekiálltam szoptatni, akkor éreztem, hogy folyik belőlem..elmentem wc-re, és ismét elkezdtem vérezni.Nem nagy mennyiség, de újra vér.Valakinek volt ilyen?Meddig tart ez a vérzés?2012. ápr. 14. 10:36
11/15 anonim válasza:
Szia!Én 9hónapja szültem.Én kb 4és fél hétig véreztem.Kb 1hétig használtam tena vastag betétet addig volt erősebb a vérzés,aztán szép fokozatosan csökkent.Az utolsó héten már alig jött valami.
Nekem is volt,hogy kicsit kevésbé véreztem,azt hittem talán vége lesz,de aztán mégse....
12/15 anonim válasza:
Előző vagyok:)Hüvelyi szülésem volt.
13/15 anonim válasza:
Első gyerek 5 hét.
Második 3-4.
Majd egy hét teljes szünet, és aztán még egy hét.
Ez egyénenként változó, és nem függ attól, hogy hüvelyi szülés volt vagy császár, a méhlepény sebnek kell begyógyulni, és az mindenkinél ugyanúgy meg van...
14/15 anonim válasza:
6 hét után múlt el teljesen, de az utolsó már gyenge volt. Ki is vizsgáltak szülés után, mert az orvosom szerint túlságosan véreztem, de kiderült, hogy minden OK. Szóval még ez is normális.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2012. ápr. 19. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!