Segíthet ez a későbbiekben, vagy nem függ össze a kettő? (lennt)
Figyelt kérdés
24/L vagyok és mióta menstruálok, mindig nagyon erős fájdalmaim voltak/vannak az első napon.Ahogy megjön, még jól vagyok(csak az azt megelőző pár napban van nagyon enyhe fájdalom, de az is pár percig tart), aztán kb. 1-2 órára rá elkezdek görcsölni, majd hamar az ágyban kötök ki, annyira fáj.És innen kezdve kb. 5-6 órát töltök az ágyban fekve, mert olyan éles a fájdalom, hogy eszembe sem jut felállni.Nos, ezt már megszoktam, és igazából úgy érzem, hogy már megedzőttem azokra a napokra, mind fizikailag, mind lelkileg, és viszonylag jól tűröm az első napon jelentkező fájdalmat.
Azt szeretném kérdezni, hogy akiknek ennyire fájdalmas a menstruáció, azoknak tényleg "könnyebb" a szülés, vagy semmi köze hozzá?
2012. ápr. 9. 22:32
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lenne összefüggés. Nekem cseppet sem fáj semmim menstruációnál és mégis könnyen szültem :)
2/5 anonim válasza:
Ez egy hülyeség, és sajnos az sem feltétlenül igaz, hogy akinek szülés előtt durva menzesze volt, utána javul a helyzet.
3/5 anonim válasza:
Arra nem lehet felkészülni, tök mindegy, h a mensni fáj, vagy nem.
4/5 anonim válasza:
Én is nagyon megszenvedtem a menstruációkat. Rengeteget görcsöltem, és az első 2 napban rengeteget véreztem. Néha még ájulás is környékezett. Nyilván megnő az ember fájdalomküszöbe, de a kettő nem függ össze. A szülési fájdalom, a vajúdás utolsó szakasza -amikor 1-2 percenként jönnek az erőteljes fájások, akár órákon keresztül- teljesen más, sokkal fájdalmasabb. Én úgy gondolom, hogy semmi köze a kettőnek egymáshoz.
5/5 anonim válasza:
Nekem is mindig borzasztó volt minden menstruációm,gyógyszer nélkül nem is bírtam ki,négyszer szültem mind gyors és könnyű szülés volt,még is azt gondolom semmi köze egymáshoz a kettőnek na és persze össze sem lehet hasonlítani a kettő fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!