Mi lesz így a szülés után, ha nem gyógyulok meg?
9nappal a szülés előtt vagyok, de nagyon nagyon meg vagyok fázva, vagy mi a szösz, és nem látom esélyét, hogy mire megyünk, elmúlik. Orrfolyás, köhögés, picit mintha a torkom is be be gyulladna.
Ha nem múlik el ez a nyavaja, akkor mi lesz velem meg a picivel. Mert nem egyedül leszek az osztályon, az egyágyas régen lestoppolva, többi anyuka közé így hogy tesznek be?
Mert ugye az, hogy szegény picur elkaphatja tőlem, arra azt mondom az én manókám, "belefér", na de a többi babóca? Nem is beszélve arról, ha nem is fertőző, de a köhögésem annyira erős és hangos, hogy senki nem tudna velem egy szobában rendesen pihenni. Percenként riasztanám meg a kicsiket, meg az anyukákat:(
Ilyen esetekben mit csinálnak?

Egy hónapja járom a patikát, mindig kapok valami gyógyszert ami most már biztos hatni fog (homeós bogyótól, a terheseknek maximálisan adható bogyókán át minden volt már:(), és jól leszek, a dokim eddig mindre azt mondta, amit a patikus, most már jó lesz, de valahogy nem javul:( és meleg teát sem lehet többet inni, mint amit iszok.
Most ami "segít" az a Capezsgőtabletta+1000mg Cvitamin naponta 3*, de csak pár órára:(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!