Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az aki még a tű-től is fél...

Az aki még a tű-től is fél hogy viselte a császár szülést?

Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ebbe a kategóriába tartozom:) Császároztak 10 hónapja. De én azt mondom inkább 10 császár mint egy sima szülés. Nekem semmi bajom nem volt, nem éreztem mikor betették a katétert, a gerincérzéstelenítést sem, és 12 óra múlva simán ki tudtam menni a wc-re, csak éppen hogy húzódott a sebem, és már másnap törökülében ültem. Remélem a köv. is császáros lesz.
2009. jún. 17. 13:12
 2/6 A kérdező kommentje:
császár szülés után nem rossz öltözködni? nem zavaro? mégis nyilt seb....
2009. jún. 17. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Legkissebb gondod lesz neked az öltözködés.

Nekem nem volt ennyire élmény a császáros szülés mint az első válaszolónak.

Iszonyú volt utána az első 2-3-4 nap.Borzalom.

2009. jún. 17. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:
detto ugyanaz mint az első válaszoló irt,csak én nekem 5 hós a fiam!alig vártam hogy vigyenek császárra és hogy belémdöfjék végre az érzéstelenitőt,pedig ugy félek a tűktől....
2009. jún. 17. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt zavaró öltözködni, jó húzódik a seb, de nem fáj, csak érzed, hogy ott van. Eleinte, majd mindíg ösztönösen Neked is biztos ott lesz a kezed a seben, hogy nehogy megüsd, vagy hozzáérjen valami, de majd megszokod. De az is biztos, hogy nem szabad elhagyni magad, és akkor még könnyebben fogod viselni az első pár napot.
2009. jún. 18. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Most szültem a második babám császárral, de magától indult be, itthon elfolyt a magzatvizem. A dokim tudta, hogy csaszis leszek, mert 16 felett jár a dioptriám, mégis hagyott vajúdni 4 órát, a végén már 4 ujjnyira nyitva voltam, és riasztani is kellett a dokim, hogy azonnal jöjjön. Szóval engem vajúdás után csasziztak, szerintem a császár kevésbé fájt, mint a vajúdás, sőt az utána következő oxitocin infúziók sem fájtak úgy, mint az "igazi" fájások. A császárba csak az utána következő lassabb felépülés rossz. Bár most valahogy könnyebben gyógyulok, mint az alsőnél.
2009. jún. 21. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!