Mi bajom lehet ha nem tudok visszamenni szülés után 6 héttel az orvosomhoz?
Menj egy sima nögyogyàszhoz.Bàrmikor megvizsgàl.Nem fontos a fogadotthoz visszamenned.
Ha a màsik kérdezné,miért oda mentél,mondd hogy a tiéd hosszu szabadsàgon van,te meg fontosnak érzel egy kontrollt.
Szia
Én is sokat gondolkodtam hogy nem megyek vissza hiszen bőven turkáltak stb bennem és kicsit pihentetni akartam a dolgot amúgy semmi panaszom nem volt de mivel belül úgy rendesen szétszakadtam és nagyon sokat kellet varrni ezért a 10.héten elmentem hogy ha valami olyan van ne akkor derüljön ki mikor a következőt szeretnénk
Akkor most már tök mindegy.
Ez egy 6 hetes kontroll, nem 5 hónapos...
10 hét múlva mentem vissza, megvizsgált a doki manuálisan és hüvelyi UH-ot is csinált.
Engem is össze kellett stoppolni belül.
korzeti nogyogyaszhoz kell menni! ingyen van es nem kell tejelni kulon! de en a helyedben mindenkeppen megnezetnem magam. az egeszseg meg a mai vilagban sem lehet penz kerdese!
sok boldogsagot a babahoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!