Szülés után mennyivel kezdtetek el menstruálni? Ez hogyan hatott a szoptatásra? Igaz, hogy ilyenkor rosszabbul szopizik a baba, vagy egyáltalán nem is akar?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 15:07
11/12 anonim válasza:
idén januárban, 9 hónappal szülés után jött meg először, nekem eleve nem volt rengeteg tejem, pótoltam már a 2. hónaptól, de mivel szoptattam is végig, gondolom ezért nem jött meg ilyen sokáig. Azóta megjön havonta. A tejem kevesebb azokon a napokon, nézem is, hogy mit szív a gyerek egyáltalán, de szopizni akar attól még ugyanúgy... ha elmúlik a menzesz, utána megint több van.
12/12 anonim válasza:
Nekem sok tejem volt, kb napi 2,5 litel, ami ikrekkel kellett is. Aztán mikor 6 hónap után megjött, azon a napon megfeleződött (kb 1,2 liter lett). Rá 1 hónapra mikor megjött, ismér feleződött a megmaradt mennyiség(kb 6 dl lett). A következő alkalommal teljesen elapadt, pedig fejtem, mint a fejőnő (minden etetés után legalább 20 percet mindkét mellet), de nem segített.
Az ízében nem hiszem hogy nagyon változott, mert ugyanolyan lelkesen szoptak mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!