36 hetes kismama vagyok. Megváltoztatja a férfiakat ha megszületik a gyerekük?
Az én párom is "eljárogatós" típus, de sokkal kevesebbet csavarog, mióta megszületett a lányunk. Az első pár hetet bírd ki, az valószínű, hogy nagyon nehéz lesz, aztán (ha olyan, mint az én párom) beleszokik, és sokkal kevesebbet fog eljárni!
Mondjuk ez attól is függ, hogy milyen típus. Az én kedvesemre rátört egy "kapuzárási pánik", aztán lenyugodott. Rengeteget változott, imádja a babánkat. Néha "mehetnéke" van, de olyankor hagyom. Ha elmehet nyugodtan, utána megül a popsiján 1 hétig legalább. :)
Szia
Ez változó bátyám állandóan jött ment miután megszületett a baba nekik hát nem töltött több időt otthon mint előtte
Az én férjem is sűrűn összeült a haverokkal 1-2 sörre miután meg született a lányunk sehova nem ment néha úgy kellet elzavarnom hogy kapcsolódjon ki egy kicsit nem kell itthon ülnie állandóan igaz fél óra se és már itthon volt
Igen ez változó.
Remélem, ha megszületik a pici, akkor többet lesz itthon.
A legtöbb helyre ahova megy elvisz magával, de félek ha megszületik a baba akkor is elmegy, csak nélkülem:-(
Elég féltékeny típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!