Ha szüléshez (utánra) sok-sok éjszakai betétet viszek,
annak van értelme? Vagy az jó? Vagy nem ér semmit?
Én always sokcseppes éjszakait használtam mind a négy szülésem után. Nekem nagyon bevált, pedig voltak igazán bőséges napok is.
2012. márc. 26. 07:35
Még annyi, hogy szerintem azért is érdemes TEnát venni, vagy bármilyen szüléshez ajánlottat (pl az első csomag nekem Tescos volt), mert jóval vastagabb mint egy Allways és ez által puhább is. Nekem pl jól esett szülés után a puha, vastag betétre ráülni, olyan kipárnázott érzésem volt:)
Szülés után nekem a szülésznő rögtön kettőt tett be (egyiket a bugyi elejébe, másikat a hátuljába, középen persze összeértek), uh kb köldöktől tarkóig betéten ültem, de kellett is. Este szültem, utána éjszaka nem tudtam volna betétet cserélgetni óránként, és nem is volt véres a lepedőm és a hálóingem, mint a szobatársaimnak.
2012. márc. 26. 09:24
Mindenképp nagyméretű Tenát vegyél azok jó puhák én még vattát is vettem biztos ami biztos a lényeg ,hogy a szülés után minél hamarabb menj pisilni amint tudsz.
2012. márc. 26. 11:45
Mi a kórházba kaptunk jó nagy betétet. Én vittem azért Tenát magammal, de így nem kellett. Mikor hazajöttünk a kórházból, már elég volt a sima betét.
2012. márc. 26. 15:40
Vegyél legalább egy tenalédit és egy csomag sokcseppes betétet. Nekem sajnos 22 hetesen született meg tavaly, nem voltunk rá felkészülve, akkor elég volt a sokcseppes. Most ismét babát várunk, így megvettem a másikat is.
Mikor lesz meg a kicsi?
(25 hetes kismama)
2012. márc. 26. 19:18
16/22 A kérdező kommentje:
Huha... Remélem megmaradt a baba, és jól van...
5. válaszoló vagyok,azért kiváncsi lennék,hogy miért pontoztak le, amikor mások is a Tenát ajánlották,ők meg 100% pozitivak? Érdekes...
2012. márc. 26. 22:18
18/22 A kérdező kommentje:
És akkor miből mennyit kell vinni?
én egy Tescosat vittem be, majd férjem hozott utánam egy csomag Tenát, mert elfogyott. Vittem éjszakait is, de abból csak a császáros szobatársamnak adtam amikor hazament.
2012. márc. 27. 08:57
Nekem az Always éjszakai nem vált be. Első reggel felkeltem, és csöpögött ki a vér. A kórház adott 3 vastagabb betétet, meg papírt, azok jók voltak. Aztán délután jött a Párom és hozott be Tenát (normál), az jó volt, azt használtam. Amióta hazajöttem, elég egy vékonyabb, Helen Harperes betét, az is jó puha. Megjegyzem, korábban Always betéteket használtam (meg tampont), de most azok olyan műanyagosnak tűnnek.
2012. márc. 27. 16:12
Kapcsolódó kérdések: