Meddig normalis amig verzek szules utan? A varratok mikorra gyogyulnak be?
15 napja szultem vakummal.Mar csillapodott a verzesem de meg mindig kell betet amin hol barnas hol rozsaszines ver/nyalkas valami van.Normalis ez meg?
Van vegig varratom,sott szerintem a huvelyben is ketto.A varrat magatol folszivodik azt mondtak 5-7 napon belul.Nem nagyon merem nezegetni,fogdosni.De mikorra gyogyul majd be?Normalis ha wc-zek es olyan mintha szivarogna picit a ver ahol a varat volt?Mikor pisilek /nagy wc-zek akkor mikor megtorlom kicsit veres a papir aztan csip is picit.Estenkent fertotlenitos vizben mosakszom le.
Nem feltetek az elso egyutlettol ismet?
Szia! Én 6 hétig véreztem, akkor mentem el nőgyógyászhoz, és mivel nem szoptattam már sajnos, felírt fogamzásgátlót. Ettől aztán elmúlt, azaz beállt a vérzésem rendesen.
Az első együttlét??? Még a másodiktól is féltem :) Fájt kicsit, de azért jóóó volt :))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!