Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is volt így tegnap éjjel?

Más is volt így tegnap éjjel?

Figyelt kérdés

Erre felénk hatalmas vihar volt(jégeső,dörgés,villámlás stb..)és a babókám 21:00-tól kezdve egész hajnali 1 ig nagyon rugdosódott,meg sem állt és a hüvelyembe is szinte percenként bele nyilalt vm.Tudom hogy ez a nyilalás állítólag azért van mert a baba nyomakszik lefele,de vajon azért volt ilyen nyugtalan mert vihar volt?Mellesleg olyan 13 fokig le is hült a levegő.Lehet hogy a legközelebbi ilyen viharnál kibújik azért nyomakodott annyira?

37+5 hetes kismami

2009. jún. 12. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de nem biztos. Nekem annak idején mindent vihart, frontot 'megérzett' a fiam, és azóta is (már 10.5 hónapos) nyugtalanabb, rosszabbul alszik. Én is nagyon reménykedtem, hogy beindul egy ilyen vihar/front hatására, de semmi, 2 héttel túlhordtam, ráadásul indítgatni kellett, mert magától még a pocakban szeretett volna maradni. Szóval, a dolog nem ezen múlik, mindenesetre ha úgy érzed, hogy nyomakszik lefelé, az jó, lehet, hogy már tényleg közeledik a szülés ideje.
2009. jún. 12. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is a tegnapi frontban reménykedtem (a múlt heti sajna nem jött be...), én már betöltöttem a 40. hetet, de még mindig semmi...

A babám nekem is nyugtalan volt, kegyetlenül rugdosott és nyomta lefelé magát. Órákon át túrta lefelé a kis fejét.

A frontok alatt sokan szülhetnek, pont a minap kérdeztem erről a dokimat. De ez sem mindenkinél működik...

2009. jún. 12. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok

Én is a múltheti frontban bíztam, de semmi! :(

Éjjel nálam is ugyan ez a helyzet volt, hogy mocorgott a kislányom a pocakomban, és ez már ugye fájdalmas is sokszor! nyugtalan az ilyen időre, de megszületni esze ágában nincsen sajnos pedig már segíthetne anyukájának hogy kint legyen! :) Valahogy semmit nem érzek h esetleg hamarosan szülnék! :(

39+2 km

2009. jún. 12. 10:14
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem ma mióta felkeltem szakaszosan fájdogál a hasam,jóslózgatok,én se bánnám ha kibújna,vas.töltöm a 38.hetet de a mensi szerinti dátumon már túl vagyok,az nem jött be de hátha azért nem várja ki a 28.át! :)

köszi hogy írtatok!

boldog babavárást

2009. jún. 12. 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ismerős, mert én is mindig a frontot vártam, de az nem jött be. Én is azt mondtam hogy már megszülethetne, de lányok, most gyorsan pihenjetek még egy kicsit mert utána amilyen jó lesz olyan kemény is. Az én fiam 4,5 hós de talán most van az, hogy néha-néha tudok pihenni egy picit mint most is.
2009. jún. 12. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!