Az István kórházban kik a szülésznők, kit érdemes választani?
Figyelt kérdés
34 hetes km vagyok, és nagyon kéne egy jó szülésznő neve, ha lehet konkrét tapasztalatot is írjatok, akár privibe is. Köszi.2009. jún. 12. 09:37
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, valahogy nem találtam meg!
2009. jún. 12. 11:27
3/8 anonim válasza:
Szívesen! :) Én dec. végén szültem ott, nem volt fogadott szülésznőm, csak dokim. Az ügyeletes szülésznő valami Krisztina volt, de nagyon kedves, és aranyos volt, értette a dolgát.
Ki a dokid?
4/8 A kérdező kommentje:
Gondolom a Pruha Kriszta lehetett, nekem Ujvári Attila a dokim.
2009. jún. 12. 11:41
5/8 anonim válasza:
Gyors+könnyű szülést, nekem szerencsére az volt! :)
Ha még van valami kérdésed, csak írj!
6/8 anonim válasza:
Szia én Pop Andreánál és Hajdu Barbaránál szültem, nem fogadtam egyiket sem de nagyon- nagyon meg vagyok elégedve velük, még szülés után mikor találkoztam Pop Andreával emlékezett rám (nevemre is) és kérdezgette, hogy minden rendben van-e velünk.
7/8 anonim válasza:
Pruha Krisztával szültem 2x is, szívből ajánlom őt!!
8/8 anonim válasza:
A Hajdú Barbival szültem,és MAXIMÁLISAN elégedett vagyok.Ő a gátvédelem híve,nálam is alkalmazta,még csak repedni se repedtem.Biztos,h a 3.babámat is nála szülöm majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!