Kecskeméten Dr. Szabó Lászlónál ki szült? Milyen volt a doki? Mennyi pénzt adtatok neki?
szia.bár én nem nála szültem, de neki köszönhetem h életben maradtunk a kislányommal!!!ha Ő akkor nincs bent ki tudja mi lesz a történetem vége:(((
nagyon rendes és óriási tudású. az esetek többségében ha egy pici komplikációt lát, gondol, akkor meg se kísérli a normál szülést. nem tudom mennyit kér egy szülésért, de szerintem nem a legdrágább doki.... anyukám és tesóm járnak hozzá, meg vannak elégedve nagyon vele, no meg én is, mert ott akkor megfogadtam h míg élek hálás leszek neki és ha ne adj isten- ezt azért írom így mert nem vagyok vagy lennék rá képes- újra terhes leszek lehet h átmegyek hozzá- pedig akinél szültem Ő is nagyon jó orvos-....üdv 15hós lányka anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!