Ha majd eljön az időm és a fájásokat kell figyelnem, hogy rendszeresek-e akkor feküdjek, üljek vagy sétáljak? Amikor fájás nincs, akkor egyáltalán nem kell érezni a mensi szerű görcsöket? Vagy akkor is vannak, csak enyhébbek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 10:26
1/4 anonim válasza:
Ha tudsz, akkor sétálj. A gravitáció segíti a tágulást. :-) Amikor szünet van két fájás között azt tényleg úgy kell érteni, hogy mintha elvágták volna a fájdalmat, nem fogsz mensi szerű görcsöket sem érezni. Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Ahogy kényelmesebb. Valószínű a sétálás lesz a legjobb, de nekem olyan is volt, amikor 2-3 fájásig letámaszkodtam, vagy lefeküdtem. Majd megérzed. Ha nincs fájás, akkor nem fáj az elején.
3/4 anonim válasza:
Én az elején még feküdtem (20 és 10 perce fájások), de az 5 perceseknél már járkáltam. Egyrészt izgultam, hogy nemsokára meglesz a baba, másrészt úgy volt jobb. Amikor a fájás jött, volt, hogy leguggoltam vagy lehajoltam, mert a görcs erősen húzott, de ahogy elmúlt, séta tovább. Ülni egyáltalán nem tudtam...
A kórházban is járkáltam, amíg nem repesztették meg a burkot, mert úgy sokkal jobb volt. Tologattam magammal az infúziót:)
Majd meglátod, hogy Neked hogy lesz jobb, egy idő után már sehogysem;)
És valóban, 2 fájás között semmi sincs. Nekem is meglepő volt, és ott jöttem rá, hogy ezt tényleg nem lehet összekeverni jósló fájással (első baba). TÉNYLEG tudod, hogy ez az!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. jún. 10. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!