Tudoerlelo 37 hetesen? Bovebben lent
Szerdan kiderult hogy a baba szivverese szabalytalan, be is fektettek a korhazba, de mar masnap haza is engedtek, ugy hogy injekciozasra kell bejarnom. Napi 2x kapok, ma este jar le az utolso.
Azt mondja a doki hogy remeli kihuzom jovohet szerdaig, de ha meg tovabb is, akkor ahogy elkezdem a 38. hetet meginditjak.
lehetseges esetleg hogy mellekhataskent iszonyatos fajasok, jelentkeznek, (dokit kerdeztem, de rantott a vallan, es annyit mondott hogy igen, normalis)
aki volt hasonlo helyzetben kerem irjon
koszonom a valaszokat
En Dexamethaxone-t kapok, de azert erdekelne hogy neked mi volt, vagy veled mi tortent utana.
koszonom a valaszod
Én kicsit hamarabb kaptam (22. héten, úgy emlékszem), mert elkezdett kinyílni a belső méhszáj és fel akartunk készülni arra, hogy esetleg hamarabb jön a baba. Az első nap kaptam 16mg-ot a fenekembe, másnap ugyanennyit. 1 hónappal rá lefutottuk ugyanezt a kört. Én a szurik után 2 napig éreztem magam furcsán. Magas volt a vérnyomásom és a vércukrom, nagyon dobogott a szívem, nem tudtam aludni. Fájdalmaim nem voltak. A kisfiam a betöltött 40. hét után született. :)
Mire értette a doki, hogy fájások jelentkeznek? Ha megindítják a szülést vagy a szurik után?
a szurik utan vannak eros fajasaim
volt hogy 5 percesek voltak, es alig akartak mulni, mintha egybefolyt volna az osszes fajas
ez tart 4-5 orat es utana abbamarad
lehet hogy beindulna a szules, de nem tud?
lehet hogy hulyeseget kerdeztem ezzel, de elso baba, es fogalmam sincs
Ha a doki azt mondta, hogy normális a fájás, akkor biztosan az. Bár én nem hallottam olyat, hogy a tüdőérlelő okozna szülési fájásokat. Nem hiszem, hogy ettől indulna be a szülés. Egyébként a 38. hétre már magától is van olyan fejlett a pici tüdeje, hogy nem szükséges a "segítség".
Azért nézd az órát ha fáj. Lehet, hogy élesben fog menni a dolog. :) Könnyű szülést, aztán pedig jó babázást kívánok.
a baj csak az hogy azt mondta, de nem volt biztos benne hogy minden rendben is van
na hat mindegy, ha barmi van, ugy is doki lesz azonnal
remeljuk hamarosan tul leszek ezen az egeszen
koszonom a valaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!