Akinek lett terhessége alatt a hasán csík, szülés után mennyire múlt el? Nagyon csúnya maradt?
Az jó lenne ha legalább nem maradnának ilyen lilák ha már eltűnni úgysem fognak..Kenem minden nap kétszer hátha használ valamit.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!Minden jót:)
Hiába kened, ez genetikán múlik nagyrészt. A kötőszöveten múlik. Ha jó, nem leszel csíkos, ha nem, bármivel kenegetheted, az leszel.
Egy idő után kifehéredik, és szépen cérna vékonyságúra összehúzódik. Vannak kezelések ill. krémek amivel valamivel gyorsíthatod a folyamatot, de nem terhesség ill. szoptatás alatt!
Persze a genetikán múlik leginkább ez a kérdés, ezzel együtt talán az IS segíthet picit, ha több VIZET iszol.
Dokikkal dolgozom, s annó, amikor terhes voltam, ők ajánlották, hogy figyeljek emiatt is a napi vízmennyiségemre.
Ha ez megfelelő (legalább 3 liter/nap), akkor ez segíthet abban, hogy kevesebb legyen majd a csík rajtam. (rugalmasabb ezáltal a bőr)
Persze igy is tettem, ezzel együtt a 36.héten lett némi striám, illetve ezek megszaporodtak a szülés közben.
Ez volt 5 hónapja, azóta nem igazán kentem krémmel a bőröm, de mégis halványodtak.. Háát, hogy csúnya-e??
Nem túl szép, de nem tudunk úgysem tenni semmit ellene..
Csak reménykedek én is, hogy halványodjanak el teljesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!