Szülés utánra ti milyen betétet visztek magatokkal a korházba?
Figyelt kérdés
Legalábbis nálunk nem adnak semmi egészségügyi betétet a korházba.Ráadásul még bugyit sem húzhatunk a szülés utáni napokon.2009. jún. 7. 19:38
1/12 anonim válasza:
Tenából a legnagyobbat ajánlom. Bugyit mi sem húzhattunk, de ez akkora, hogy simán megmarad a lábad között, és hidd el, kelleni fog. Legalább 2 csomaggal vigyél.
2/12 anonim válasza:
Tena legnagyobb. Bugyit húzhatsz, csak a vizit előtt le kell venni (fél óra), utána visszahúzhatod, ha akarod.
3/12 anonim válasza:
A legjobb a gézbe csavart vatta,mert nem ragad bele a gátsebbe.2 hete szültem. :)
4/12 anonim válasza:
tena normált vittem egy csomaggal több mint fele megmaradt, császárral szültem, ott az őrzőben volt legnagyobb, aztán bontottam ki a normált aztán már elég volt sima libresse
5/12 anonim válasza:
Sajnos, nem az én tapasztalatom....
A barátnőm kifejezetten ilyen helyzetre való "hálós bugyit" vett, és tena betétet használt. Betétet bárhol kapsz (drogéria, gyógyszertár, nagyobb boltok), de sajnos a bugyóról nem tudok nyilatkozni.
6/12 anonim válasza:
Sziasztok! Ez komoly hogy nem lehet bugyit felvenni ???Most hallom ezt először pedig nem sok van már nekem sem! Akkor minek az eldobhatós bugyi???????
7/12 anonim válasza:
Nekem a Tena betét és az eldobható bugyi vált be. Nagyon kényelmes volt és nem áztam át sem, pedig vér az volt bőven.
8/12 anonim válasza:
20:05-ös vagyok. Eldobható bugyit a gyógyszertárban lehet kapni. Ne úgy képzeljétek el, mint egy normális bugyit. Ez nagyon puha hálós anyagból van és olyan a fazonja, mint egy forrónadrágé.
9/12 anonim válasza:
A legnagyobb méretű Tena Lady tökéletes lesz.
10/12 anonim válasza:
4 honapja szültem . én is tenát vettem supert. 30 dbosat. a baba pelenkájától majdnem hogy nagyobb. nekem kényelmetlen volt, nagy, 1et használtam el belőle. utánna sima 100 ftosba kapható betétet használtam. 12 db kellett a 3 napra. nálunk rajtunk lehetett a bugyi, nekünk voilt vizit megkérdezte a doki hogy vagyunk, nem is vizsgált csak akkor amikor kiszedte a varratot. fizetett dokim volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!