Szülés után mennyire normális hogy ingadozó (vagy nincs) a menstruáció? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Sajnos 3-4 hónaposan abba maradt a szoptatás, mivel babámnak nem volt elég a tejem (egész nap nem aludt, csak sírt). Utána lévő két hónapban rendesen megjött, azóta viszont semmi. Gondoltunk arra is hogy hátha teherbe estem, ezért karácsonykor csináltam tesztet ami negatív lett.
Normális hogy azóta se jött meg holott nem szoptatok? Szülés előtt és után sem szedtem fogamzásgátlót.
2012. febr. 27. 14:25
1/2 anonim válasza:
Ebben a helyzetben én csinálnék egy friss tesztet, és ha az is negatív, felkeresném az orvost.
Lehet, hogy semmi gond nincs, még nem álltak helyre a hormonok, de azért átlagosnak nem mondanám, így megér egy kontrollt.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is csinálj friss tesztet, majd keresd fel a dokidat, bármilyen eredménye is lesz a tesztnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!