Normális az, hogy szülés után sokkal erősebb lett a menstruációm?
Figyelt kérdés
Ez a második, hogy megjött, az első csak 3 napig tartott és kevés is volt. De most... Éjjelre nem volt elég 1 éjszakai betét, cerélnem kellett. És kb 3 óránként megtelik. Soha nem volt ennyi. Ez már így lesz mindig?
7 hónapja szültem
2012. febr. 15. 11:09
1/4 anonim válasza:
Nekem azóta is erősebb, pedig már 2 és fél éve:S A doki szerint ez nem ritka.
2/4 anonim válasza:
Nekem is így volt, amíg újra el nem kezdtem szedni a fogamzásgátló tablettát, attól visszaállt a régi mennyiségre. De addig nekem is ijesztő mennyiségű volt, főleg az első pár alkalommal!
3/4 anonim válasza:
Igen, normális.
Az első babám születése után sajnos én is ezzel találkoztam, erősebb lett, több jött és görcsökkel járt.
A doki azt mondta, sajnos ez normális.
Igaz, amikor másodjára várandós lettem, akkor találtak egy myomát a méhemben, arra azt mondták, lehet hoyg "csak" az okozta a panaszokat.
Most egy hónapos a második babám, még nem jött meg (szoptatok), de kíváncsi leszek milyen lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem mondhatnám, hogy örülök, de legalább hamar vége lett :)
Köszi a tapasztalatokat!
2012. febr. 17. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!