Van itt olyan anyuka, akinek a szüléskor derült ki, hogy eltévesztették a baba nemét?
Figyelt kérdés
Mikor volt ez?2012. febr. 12. 11:24
11/26 A kérdező kommentje:
Magán orvosod volt?
2012. febr. 14. 08:57
12/26 anonim válasza:
Igen, magán volt...valószínű az zavarta be az orvost, h a zsinór végig a lába között volt:) egyébként ez a legjobb eset ha "csak" ezt nézik el..
13/26 A kérdező kommentje:
Ezzel egyet kell értsek:) Nálunk az a helyzet, hogy folyamatosa fiút mondanak és valószínű az is, de valahogy nem érzem biztosnak. Az első fiamnál én is kivehetően láttam az uh-on a fütyit és a 4d-n is. Most valahogy egyiken se véltem felfedezni, és ők is csak a zacskót mutogatták, de azt mondták azok ott tuti zacsik:), ezért a bizonytalanságom. A végén vagyok már lassan és csak fiús cuccaim vannak....:)
2012. febr. 14. 10:34
14/26 anonim válasza:
Biztosat majd csak akkor tudsz ha megszületik:) Nálunk is csak fiús ruhák voltak..vettünk is kaptunk is..aztán szép lassan beszerezgettük a csajosabb ruhákat, addig meg felvette fiúsakat is..nem hiszem ,h annyira zavarta volna:)
15/26 A kérdező kommentje:
:) azért van három darab lányos ruhám is:) biztos ami biztos, ezeket megtartom amíg megszületik:) Majd adok rá fehéret az unisex, ha esetleg lány lesz.
2012. febr. 14. 12:03
16/26 anonim válasza:
Mikorra várod a babát? Kíváncsi vagyok, h mi lesz majd:))
17/26 A kérdező kommentje:
Márciusra várom. Sajnos nem tudjuk pontosan. Március közepét tippelte a doki, szerintem március eleje.
2012. febr. 14. 15:11
18/26 anonim válasza:
Hú akkor nagyon a finisben vagy..hamarosan kiderül:) Írd meg majd ,h mi lett! Egyébként tényleg az a lényeg ,h mindene meglegyen...de akkor is kíváncsi az ember:)
19/26 A kérdező kommentje:
Okés, majd megírom. Remélem hamarosan:)
2012. febr. 14. 21:01
20/26 Anikó1985 válasza:
Szia! Hol fogsz szülni? Elég érdekes hogy 2011-ben is tévednek a nemekkel kapcsolatban. Nekem végig fiút mondtak és szintén csak fiús ruháink vannak. Én nem érezem, hogy másként lenne, de azért van lány nevünk is. Szintén március közepére vagyunk kiírva. Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!