Fogadott orvossal kb mennyibe kerül a szülés?
Orvosa válogatja. Vidéken 40-50000 körül, de ha valami fő-fő akárkit kérsz fel akkor lehet 100000 is.
Pesten valamivel több.
Találsz magánorvost is, akinek fix ára van, és számlát ad, fél éve 95000-ért szültem így. Egészségkártyára elszámoható volt.
2008ban a terhesgondozás havi 7000 volt, a szülésért 25öt adtam.
Most a terhesgondozás havi 12ezer, a szülésért kb 40et fogok adni, vidék.
Szia!
Orvos válogatja. Az én orvosomra pl mindkét gyereknél 10 ezret tudtam "ráerőszakolni". Azt mondta, nekem nagyobb szükségem van rá... Pedig neki még jelenleg is az alkalmankénti vizsgálati díja is csak 2500 Ft.
Terhesgondozásra a kórházba jártam, így azért nem kellett fizetni. Magánrendelésen, csak a terhesség megállapításakor voltam (7000 Ft volt cytologiával együtt), ill. ha problémám volt. (Az első terhességemnél voltam egyszer.)
A szülésre árat nem mondott a doki. Az elsőnél 40ezret kapott, a másodiknál a pótdoktor (mivel pont nyaralt a dokim) 30ezret. De ő annyira nem is szívesen fogadta el, bár vissza nem adta. :)
A szülés utáni kontrollra ismét magánrendelésre mentem.
Megyeszékhely.
1.gyermek 2010-ben: 5000 Ft/terhesgondozás, szülésnél 50.000 Ft.
2.gyermek 2012-ben: 5000 Ft/terhesgondozás, most majd 60.000 Ft-ot fogok adni, nem azért mert az orvos kérné, hanem mert problémás lesz a szülésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!