Szülés után mennyi idő telt el, mire újra menstruáltál?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 15:37
11/19 anonim válasza:
6 hónap múlva. Bár olyan kevés volt és olyan rövid ideig tartott, hogy nem tudom nevezhetem-e annak :)
12/19 anonim válasza:
Én 4 hétig véreztem,rá pár napra megjött.De sajnos én nem tudtam szoptatni.:(
13/19 anonim válasza:
10 hónapja szültem, de még nem jött meg ... Szoptatok nagy erőkkel és kíváncsian várom a fejleményeket. A mensit nem várom, de egy pozitív tesztről szoktam ábrándozni :-)
14/19 anonim válasza:
Nekem a kisfiam 11 hónapos korában jött meg először.
15/19 anonim válasza:
császárral szültem.3 hét múlva elmúlt a tisztulás 4. héten megjött. Már 2-szor is megjött 21 napra,pedig szoptatok :(
barátnőmnek 9 hónapig nem volt, 2 éves koráig szoptatta a gyermekét.
16/19 anonim válasza:
6 hétig vérezgettem szülés után és majd csak 8 hónap múlva jött meg az első rendes havim, aznap már nem is szopizott a kisfiam sajna :(
az első kisfiunknál 5 hónap múlt el mire megjött a menszeszem.
17/19 anonim válasza:
1 év :-)
és utána meg is fogant a kistesó!
18/19 anonim válasza:
Januárban volt 2 éves a lányom, december végén jött meg először, de azóta semmi.
19/19 anonim válasza:
Nekem nem jött meg a szülés után, úgy 8 hónapos lehetett a kislányom mikor megfogant a kistesója, most 11 hetes terhes vagyok, a lánykám pedig 10 hónapos. Gondolom ha nem esek teherbe akkor 8 hónappal a szülés után megjött volna. Ekkor már csak napi 3x szopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!