Nyíregyházi kismamák! Van valaki aki február végén fog szülni? Hogy álltok a kórházi csomaggal? Hogy vagytok? Milyenek az ucsó hetek? 36 hkm
Viki!
Nagyon hálás lennék ha megkérdeznéd, hogy hogyan viszonyul a gátvédelemhez. Tudom, hogy Nyíregyházán nem engedik első szülésnél, de sok múlik a szülésznőn is. Irtó hálás lennék, ha erre rákérdeznél.
Köszönöm szépen.
Anita
Szerintem olyan 25-26-a körül meg lesz... de ezt csak én szeretném.. konkrétan semmi előjele nincs.
Neked?
Szerintem 27-ig lesz vagy 3 téves riasztás aztán itt ülünk majd 28-án és semmi.....
Anita, kedden megyek végül a kórházba, este megírom mit tudtam meg...
Már 3100 gr
Viki az már szép súly! Nagyon izgik már ezek az utolsó napok, apa hogy viseli?
Kérdező! Nálatok milyen apa viselkedése? Az én férjem már nagyon várja, tegnap éjjel is a szüléssel álmodott, pedig nem is szokott álmodni. Még mindig nem döntötte el, hogy be akar-e jönni velem.
Köszönöm, hogy megkérdezed, légyszi azt is kérdezd már meg nekem, hogy ügyeletes orvos mellé is lehet fogadni szülésznőt? A legújabb infó szerint nem, de hátha...
Viki!
Mi történt? Be is mentetek a kórházba, vagy a dokidat hívtátok fel? Szegény apukák :-) Vagyis inkább szegény mi!!!
Szia Viki!
Mit tudtál meg a szülésznőtől?
Anita
Szia Anita!
Sajnos nem sok mindent, épphogy elvgezték a vizsgálataimat, több mint 1,5 órát vártam (kicsit pipa is lettem) na mindegy a lényeg az hogy állítólag orvos nélkül nem lehet szülésznőt fogadni, és hogy a gátvédelem fehér holló, tehát tulajdonképpen akkor kivitelezhető ha bebíztosítod magad egy fogdott dokival, és a hozzá tartozó szülésznővel és még azt sem tuti
Vasárnap megint megyek folyt köv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!