Pinky1981 kérdése:
4 hónapja szültem,1 hete nagyon elkezdett hullani a hajam. Hogyan lehet megállítani?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 11:23
2/5 anonim válasza:
nekem is hullott nagyon, de pár hét múlva megállt. nem tudom lehet-e befolyásolni. (talán valami hormontartalmú szerrel, de én ezt nem akartam) nekem a terhesség alatt egyáltalán nem hullott. azt hallottam, hogy ilyenkor bepótolja ezt...
most 11 hónapos a kislányom és látom, hogy kezdenek nőni újabb tincsek:) a vitaminok is segíthetnek talán és nézesd meg a vasszintedet
3/5 anonim válasza:
Ilyenkor ez természetes, telogén hajhullásnak nevezzük, hormonhatásra következik be. Egy idő után magától leáll. Addig érdemes használni pl. a Varga hajcseppet.
4/5 anonim válasza:
Szülés utáni hatodik hónapig normális a hormonális hajhullás. Addig marad a hajpánt és szoros copf, vagy a tüsifrizura. Én is ettől szenvedek... mindenhol ott a hajam... :(
5/5 anonim válasza:
Szia.Nekem szülés után 3 hónappal kezdett el erősen hullni.Hajmosás után a fésün,yuhanyzóban marokszám.Hajszárításnál i sszó szerint hullott.Nekem a Vichy hajhullás elleni széruma nagyon jót tett.Szedtem revalid kapszulát+sampont.3 hónap alatt állt meg.Sajnos elkerülhetetlen,ami a terhesség alatt nem hullt ki az mind kijön.De ne aggódj,elmúlik.Most rengeteg apró hajam van.Hormonok...ez van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!