Szülés után mikor szexeltetek először? Kellemetlen volt az első mindenkinek?
Figyelt kérdés
Akinek nem volt gátmetszése esetleg könnyebben ment?2012. jan. 31. 12:25
11/13 anonim válasza:
Hüvelyi szülés, első szex 6. héten. Borzalmas volt, a szüzességem elvesztése meg sem közelítette ezt. Azóta eltelt 3 hónap, még mindíg nem az igazi, de legalább már nem fáj. Viszont olyan száraz vagyok, mint a sivatag. :(
12/13 anonim válasza:
Vajudas nekem is hosszu volt es aztan csaszar. Sexrol le voltunk tiltva a 15. hettol mert vereztem. 6.het utan probaltuk meg. Nagyon kellemetlen volt. Fajt. Olyannyira belem rogzult a fajdalom, hogy a szexualis eletunk totalkarra ment. Szules elott soha nem volt problemam. Most azonban egy rakas nulla vagyok sajnos. Meg jo, hogy a ferjem megerto...de en is meddig huzhatom???? Szeretnenk masik babat...az meg maskent nem fog menni.
13/13 anonim válasza:
6 héttel. Hüvelyi szülés volt, 4 kilós gyerkőccel. Hát nekem nagyon fáj, pedig síkosítottunk, elég soká állt vissza, kb 6 hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!