Jahn Ferenc Délpesti kórház! Vélemények? Tapasztalatok? Mindent szeretnék tudni a kórházról! Most állok korházváltás előtt! 23hetes kismami!
Figyelt kérdés
2009. máj. 30. 21:41
11/16 anonim válasza:
Sziasztok:)
Ezek a válaszok nekem is jól jöttek, mert én is itt fogok szülni, már ha a kisfiunk is ki akarna jönni!:)
Én még azt kérdezném, hogy saját hálóing vagy kórházi kell szüléshez?A babának kell-e eldobható pelust vinni?
12/16 A kérdező kommentje:
Szia!!!
Pellus az mindenképp kell!!!
Hálóingről nem tudok......én amúgy sem vennék fel hálóinget ha megölnek sem,csak pizsamát,úgyhogy emiatt lehet lesz egy harcom!!!
Boldog babavárást!!!! :)
2009. jún. 7. 10:13
13/16 anonim válasza:
A szüléshez kórházi hálóingben kell lenni, azt ott adnak. De vigyetek többet az ott töltendő pár napja, mert szinte minden éjjel elöntött a tej, na meg azért a szülés utáni vérzés az sokkal több, mint amennyi mensinél van. A Tena betétet melegen ajánlom! :-)
14/16 anonim válasza:
Ja, a pizsi sem gáz, nem szólnak érte. :-)
15/16 anonim válasza:
Köszike a válaszokat!Olvastam jót és rosszat is a kórházról, ha lesz saját tapasztalatom én is megírom!:)Egyenlőre még várom, hogy a kis lustaságom elindítson vmit!:)40+1km
16/16 A kérdező kommentje:
Köszike mindenkinek a válaszokat kérdéseket!!!!
Én szerencsére több a jót hallok a korházról mint rosszat,és eddig még csak jó tapasztalataim vannak!!!!
Az orvosom egy tündér, szülésznőm még nincs,de elesz !!!!
Boldog babavárást nektek!!!!
24+4kismami!! :)
2009. jún. 8. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!