Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudtok-e valamit Dr. Molnár...

Tudtok-e valamit Dr. Molnár Imréről (jelenleg Bajcsy)?

Figyelt kérdés
2009. máj. 29. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Ő azonos azzal a Molnár Imrével, aki korábban a XVIII. kerületi SZTKban is rendelt?
2009. máj. 29. 12:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, ott rendel még most is, a Bajcsyban csak ügyeletes és szülést vezet le.
2009. máj. 29. 12:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Akkor csak rosszat tudok mondani :(

Az anyukám az SZTK rendelésén volt nála, 42 éves. Azzal ment, hogy elmaradozott a mensije. A doki ki se vizsgálta, egy terhesteszt után elhajtotta, hogy klimax.

Se hormonvizsgálat, se hasi UH, semmi...

Ezen teljesen felháborodtam, elvittem ahhoz az orvoshoz, akinél én fogok szülni nemsokára. A vizsgálattól számított három hét múlva már műtötte is, daganat volt az egyik petefészkén.

Ha nagyságos Molnár doktoron múlt volna, anyukámmal ki tudja, mi lett volna.

Belefásult már a szakmába, semmi elhivatottsága, szerintem csak a pénz motiválja, más már nem. Az SZTK rendelésen bunkó (én is voltam nála), undorító, kétértelmű vicceket süt el, miközben könyékig benned matat.

Ha a magánrendelésén esetleg kedves, az még szomorúbb, mert akkor tényleg csak a pénz hajtja, az SZTKs betegei meg dögöljenek meg. (ld anyukám)

Ha rám hallgatsz, másik orvost keresel.

Remélem, ír majd valaki, akinek jók a tapasztalatai!

Minden jót neked

38 hetes kismama

2009. máj. 29. 13:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez szomorú! Akkor csöbörből vödörbe estem...? Azért köszi!
2009. máj. 29. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen!

Azért reménykedem, hiogy valaki pozitívat is ír majd!!!

2009. jún. 1. 19:31
 6/10 anonim válasza:
Szia!Szerintem egy arogáns bunkó!Többet nem mondanék!
2009. júl. 5. 21:41
 7/10 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok. Gyönyörű kislányom született a doktor úr és egy nagyon rendes szülésznő segítségével. A szülés nagyon jó élmény volt.
2009. júl. 17. 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok. gratulálok, örülök, hogy legalább te nem csalódtál benne. Azért én meg az anyukám már nem megyünk hozzá vissza, az tuti...
2009. júl. 18. 10:38
 9/10 anonim válasza:

Nagyon jó, hogy megtaláltam itt ezt a kérdést!

Gratulálok a kisbabához!:)

Most akartam elvinni az Imrei SZTK-ba a barátnőmet mert nem találunk egy értelmes nőgyógyászt sem, mindegyik egy utolsó bunkó paraszt. Én meg olyan pasi vagyok aki a legjobbat szeretné adni, és folyamatosan nézem a fokikat, és keresem a tapasztalatokat, mert tudom, hogy milyen rossz lehet, az h könyökig benned van valaki és idióta vicceket mondd...

Lenne nekem is egy kérdésem/kérésem.

Nem tudnátok valami nagyon jó nőgyógyász nevet mondani?

Mindegy hol van, csak Pesten vagy Tatabánya környékén legyen.

1 éve próbálunk egy rendes nődokit találni, de eddig kudarcba fulladt az összes..

Feltételeim nem nagyok:

-Legyen normális

-Ne viccelődjön vizsgálat közben

-ne legyen taj paraszt

-építsen ki egy bizalmi kapcsolatot az első alkalommal

-és engedjen be engem is, még ha pénzért is, de engedjen be. tudom, hülyén hangzik ez egy pasitól, de én nem tudom elviselni még a gondolatot sem, hogy valaki matat a barátnőmben, és kitudja még miegyéb mást is, ha megtetszik neki a csaj..szóval ez a legfőbb kérésem, hogy engedjen be engem is.

Előre is köszi a válaszokat, és még egyszer gratulálok a kisbabához:)

2009. szept. 14. 10:56
 10/10 anonim ***** válasza:

sziasztok,

látom,hogy rég lett kiírva a kérdés,de csak most találtam meg! Én is a Molnárhoz járok immár lassan 3 éve,és nekem semmi rossz tapasztalatom sincs vele,végig bent volt velem a szülésnél,és nagyon rendesen ellátja a dolgát. legalábbis nálam.sose felejtse el senki, lehet hogy meglepő,de egy orvosnak is van magánélete,és lehet,hogy aznap amikor nem kezelte rendesen a betegeit problémái voltak otthon,és átvitte a munkába,és nem hiszem,h csak a pénzért csinálja(persze mindenki a pénzért dolgozik),de ez mellett szerintem szereti a szakmáját.soha nem hallottam tőle perverz vicceket(még rendes viccet sem). egy találkozásból ne itéljük el.

ennyiből ne itéljünk meg egy embert!

2010. szept. 14. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!