Volt valami előjele a szülésednek, vagy csak jött, mint derült égből a villámcsapás?
Figyelt kérdés
Az első babámnál semmi előjele nem volt, nem voltak se jóslók, se nyákdugó távozás, semmi.Talán annyi, hogy aznap fáradtabb voltam a megszokottnál, de ugye akkor ez sem volt jel:)Egyszer csak éjjel elfolyt a magzatvíz, és mentem szülni.
Most a második szülés előtt állok, figyelem a jeleket, és kiváncsian várom, hogy hogy alakul.Légyszi még azt is írjátok meg, hogy hogyan kezdődött a szülésetek, fájásokkal, vagy magzatvízelfolyással?
2012. jan. 23. 11:30
1/3 anonim válasza:
Reggel tüsszentettem egy nagyot, és valami kifolyt, pisire gyanakodtam, aztán aznap éjszaka már a magzatvíz folydogált, előző nap számtalanszor beszúrt a combom. Nem tudtam akkor, hogy ez jel, de visszanézve az volt.
2/3 anonim válasza:
Pont aznap töltöttem a 38. hetet. Hajnalban elmentem Wc-re, 01-kor. Visszafeküdtem, pukkant valami... elfolyt a magzatvíz. Kimentem a WC-re, hát mondom, ez bizos az. Mire visszaértem a szobába, 2 perces fájások. 02-re a kórházban voltunk, 02-38-ra meglett, 4 kilóval. Annyira váratlan volt, el sem hittem, hogy ez már az.
3/3 anonim válasza:
Egyiknél se volt semmi előjel: zárt méhszáj, semmi jósló, mindkettő fájásokkal indult, első egyből 5 perces, második egyből 3 perces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!