Szülés után kötelező a betét?
Ha 3 tampont tennél be, talán az elég lenne egy órát.
Egyébként nem hiszem, hogy tampont akarnál a hüvelyedben tartani szülés után.
A betétnél valószínüleg a műanyag burkolatra vagy allergiás, olyat válassz, aminek ilyen nincs vagy csak kicsi az alján.
Ha nem megy, akkor vatta.
Szia!
Ugy latom elso babas vagy. :)
Hidd el, ahogyan irtak mar elottem, nem akarsz majd tampont hasznalni szules utan egy ideig...:)
En 7 honapja szultem, gatmetszesem sem volt csak repedtem egy kicsit, de meg mindig keptelen vagyok a tamponhasznalatra. Amikor legeloszor probaltam, az szules utan ugy 4 honappal volt, felfele meg oke, de kivenni vmi borzaszto volt, azt hittem ott maradok. :) Ugyhogy en most egyelore hanyagolom, pedig en is jobban szeretem mint a betetet, de azon a napon gyorsan meggondoltam magam.
Jo babazast, konnyu szulest neked!
A félelmed természetes, mindannyiunkban benne volt. De ha elérkezik az idő, meglátod, annyira erős lesz a kíváncsiságod, és annyira eleged is lesz már a terhességből, hogy már a félelemmel nem fogsz foglalkozni, csak történjen már meg ez a nagy esemény.
Hidd el, csodás élmény lesz, még ha fájdalmas is! :))
Én azt hallottam anyukáktól, hogy aki érzékeny a betétre, az vegyen sok vattát, tekerje gézbe és azt használja.
Na én kipróbáltam, mert most már elég sok folyásom van (38+3 hetes vagyok) és őszintén szólva sokkal kényelmesebb és szellőzőbb a vatta, mint a betét. Korábban menzesznél is az volt az észrevételem, hogy tart addig a vatta, mint egy betét, csak ügyesen kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!