Császárral fogok szülni, van valakinek jól bevált tanácsa a heg kezelésére?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 21:51
1/8 anonim válasza:
Álítólag az aloe verás FIRST nagyon jó. Dokik is ajánlják.
2/8 anonim válasza:
Igen a first az nagyon jó,nekünk is van,bár még nem használtuk erre a célre.
Amúgy vannak kifejezetten későbbre heg eltüntető cuccok,mint a contrabutex vagy a vichy egyes krémjei
3/8 anonim válasza:
A First valóban jó, plusz az Aloe Vera Gelly is, ez tömény aloe gél, sebbe kenhető akár az összevarrás előtt is (dokitól függ), hámosít, nem varasít, plusz csökkenti a hegesedést. Égési és más nyílt sebekbe is közvetlenül kenhető, sebösszehúzó hatású (kipróbáltam). Nem mellesleg lenyelhető (pl. fogfájásra is jó, gyulladásra, vagy babák fogzásánál az ínyre). A fogorvosom is ezt használja :-) mármint rajtam, amikor kezel.
4/8 anonim válasza:
Aloe vera First és Bioptron lámpa.
5/8 anonim válasza:
Ha szépen csinálják, nem kell semmi különösebb kezelés. Amúgy a Bioptron lámpa nem árt és ha csúnyán hegesedne, a Contratubex gél nagyon jó.
6/8 anonim válasza:
Én semmivel nem kentem. Ha ügyes a doki, akkor felesleges bármivel is kezelni, csak egy hétig legyen leragasztva (doki által), és ne érje viz a kötést. Én igy csináltam és mire a kötést levették varratszedésnél, már csak a heg volt, semmi varrasodás nem volt már rajt.
Jók a gélek és krémek, de nekem azért nem ajánlotta a doki, mert valamennyire feláztatja a sebet, és lassabban esik le a varr róla.
7/8 anonim válasza:
Én sem kentem semmivel. Varratszedésig rajta volt a kötés (bár Én párszor eláztattam zuhanyzás közben), és a varratszedéskor Nekem is már csak a heg volt.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket!
2009. máj. 28. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!