Mi a véleményetek arról, hogy a kismama "megbeszéli" a babájával, hogy melyik nap szülessen?
Állítólag valakinél működik. Persze nem arról van szó, hogy hetekkel a kiírt időpont előtt, csak pár napról van szó.
Elég rossz lett a vérképem, ráadásul az ellenanyagszűrésem is pozitív lett és csak választott vért kaphatok. Az orvosom aggódik, ha netán transzfúzióra kerül sor, akkor fel kell készülni megfelelő választott vérrel. A vérkeresés eredménye 3 nap alatt van meg és az alapján rendelik meg a vért, de időkorlátok is vannak. Emiatt jó lenne a kiírt időpont körül szülni.
Én csak annyit kértem tőle hogy 20.-a után jöjjön.
18.-án jött. Most is ő a főnök. :))
Mi is mondogattuk neki a ferjemmel, hogy utolso elotti hetvegen szulessen, amikor apa nem dolgozik, vagy pedig varja meg a kiirt datum elotti harmadik napot. Ugyanis a ferjem a baba szuletese miatt kapott a munkaltatojatol ket es fel het szabadsagot, tehat csutortokon dolgozott utoljara, delutantol mar itthon volt, en vasarnapra voltam kiirva.
Nem sokaig elveztuk a szabadsagot kettesben, csutortokon hazaert a ferjem munkabol, ejszaka elfolyt a magzatviz. A fiam ugy mukodott, mint akit beprogramoztak. :-)
Szoval lehet benne valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!