Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a kismama "megbeszéli" a babájával, hogy melyik nap szülessen?

Figyelt kérdés

Állítólag valakinél működik. Persze nem arról van szó, hogy hetekkel a kiírt időpont előtt, csak pár napról van szó.

Elég rossz lett a vérképem, ráadásul az ellenanyagszűrésem is pozitív lett és csak választott vért kaphatok. Az orvosom aggódik, ha netán transzfúzióra kerül sor, akkor fel kell készülni megfelelő választott vérrel. A vérkeresés eredménye 3 nap alatt van meg és az alapján rendelik meg a vért, de időkorlátok is vannak. Emiatt jó lenne a kiírt időpont körül szülni.

2009. máj. 25. 09:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit kértem tőle hogy 20.-a után jöjjön.

18.-án jött. Most is ő a főnök. :))

2009. máj. 25. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi is mondogattuk neki a ferjemmel, hogy utolso elotti hetvegen szulessen, amikor apa nem dolgozik, vagy pedig varja meg a kiirt datum elotti harmadik napot. Ugyanis a ferjem a baba szuletese miatt kapott a munkaltatojatol ket es fel het szabadsagot, tehat csutortokon dolgozott utoljara, delutantol mar itthon volt, en vasarnapra voltam kiirva.

Nem sokaig elveztuk a szabadsagot kettesben, csutortokon hazaert a ferjem munkabol, ejszaka elfolyt a magzatviz. A fiam ugy mukodott, mint akit beprogramoztak. :-)

Szoval lehet benne valami...

2009. máj. 26. 18:03
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 27. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!