Szült valaki Szentesen Dr. Szendrey Ferencnél? Tapasztalatok?
Szia!
Én ma vagyok 40+1 és nála fogok szülni, remélem most már minél hamarabb :-)Úgyhogy a szülésről még nem tudok nyilatkozni, csak az előtte lévő dolgokról.
Te hol tartasz?
Bocsi kérdező, én azt írom le, akinél én jártam. Dr Józsa. Nagyon kedves, vicces, rendes, alapos. Volt egy kis gond, megszorult a kicsikém a szülőcsatornában, és nem fért ki. Nem cicózott sokat, vákuummal 1-re kint volt. Nagyon kedves volt utána is, nem pénzéhes, mindössze 20-at adtam a szülés után, és mondtam 6 hetesen, hogy ne haragudjon, hogy csak ilyen keveset tudtam akkor adni, azt mondta, ő ezt nem ezért csinálja, neki többet ér, hogy a másikat is nála szüljem, és másnak is ajánljam. Ez megtörtént, 4 barátnőm szült azóta nála, most megint babás vagyok, nem kérdés, hogy hozzá fogok menni. Amúgy 3000 a magánrendelése Csongrádon, de a kh-ban szentesen nem kér pénzt, ott ha akarsz adsz, ha nem, nem. Amúgy Csabai doki, Apró, és Rácz is nagyon kedves volt pár napos ottlétem alatt.
Ez a Szendrei új, vagy csak én nem hallottam róla? Fiatal? Idősebb?
Szia!
Én 2009-ben szültem nála igaz Kiskunfélegyházán ugyanis akkor még itt volt. Én császárral szültem, de ha újra terhes leszek és mehetek utána, akkor megyek hozzá Szentesre.Jókat tudok róla mondani és csak ajánlani tudom, alapos, kedves, segítőkész, kicsit távolságtartónak tűnik, de nem az még poénkodik is néha. Az én kis babám faros volt így már figyelt a 34. héttől, folyamatosan ultrahangozott,de nem fordult meg így császáros lett. Bármi aggályom volt megnyugtatott és ő volt az első orvos, aki a szűrésen is alaposan megvizsgált.
Sziasztok!
Első vagyok. Közben megszületett a kislányunk.
Szendrei dokiról csak jókat tudok írni, mindenkinek ajánlani tudom.a legjobb döntéseket hozta, így végül indítással ugyan, de 4 óra alatt megszületett a mi kis tündérünk 4240 grammal.
Mi 20 ezret adtunk neki,voltam már nála a szülés óta is, és úgy tűnik, elégedett is volt az összeggel.Én nem kérdeztem meg a konkrét összeget, de az egyik nála szülő ismerősöm rákérdezett. Nem mondott neki összeget, azt mondta, hogy végig hozzá jár a terhesgondozásra, teljesen rábízza, hogy mennyit ad. Úgy tudm, végül a császárért ők is 20 ezret adtak. Szerintem ez egy teljesen korrekt összeg.
Gratulálok a babához!!! :-)
Segítenél hol lehet őt elérni? És mennyi a magánrendelése? Van nála ultrahang?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!