Mik a szules elso jelei? Honan tudom h jon a baba?

Pl. rendszeres fájás.
Vagy elfolyik a magzatvíz.
Konkrétan a kitolási szak, amikor már nyomni kell a babát: székelési inger, erőteljesen, egyszerűen MUSZÁJ nyomni.

Én is izgultam, hogy nem fogom tudni "mikor van itt az idő."
De hidd el nekem, ha jönni akar az a baba tudni/érezni fogod. Ezt úgy mondom neked, hogy én észre sem vettem, hogy elfolyt a magzatvíz, csak később a fáj
sokat éreztem és tudtam, hogy kibújik a pici aznap. Így is lett.

Nálam úgy indult, hogy ilyen enyhe mensis érzésem volt, ami kisugárzott a derekamra is. Először még nem tudtam mi van, mert annyi olyat olvastam előtte, hogy bementek a kórházba, de csak vaklárma volt, hogy nem mertem gondolni semmit. De figyeltem az órát, és rendszeres 10 percenként ismétlődött. A 10 perc sokáig maradt, de a fájás lassanként erősödött. Tényleg lassan, közben órák teltek el. Úgyhogy akkor már kezdtem készülődni, apát is keltettem, hogy menni kell. Aztán volt egy nagy görcs, egészen össze is kuporodtam tőle, na akkor repedt meg a burok, mert utána ott volt egy kis tócsa alattam, és utána minden fájás alkalmával még folyt ki. Onnantól kezdve viszont már nagyon erős fájásaim voltak, és hirtelen 2-3 percre csökkent az időköz.
Nálam így volt, de mindenkinél más. Hidd el, észre fogod venni, ha eljött az idő. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!