Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik a szules elso jelei?...

Tundici kérdése:

Mik a szules elso jelei? Honan tudom h jon a baba?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Pl. rendszeres fájás.

Vagy elfolyik a magzatvíz.

Konkrétan a kitolási szak, amikor már nyomni kell a babát: székelési inger, erőteljesen, egyszerűen MUSZÁJ nyomni.

2012. jan. 7. 21:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is izgultam, hogy nem fogom tudni "mikor van itt az idő."

De hidd el nekem, ha jönni akar az a baba tudni/érezni fogod. Ezt úgy mondom neked, hogy én észre sem vettem, hogy elfolyt a magzatvíz, csak később a fáj

sokat éreztem és tudtam, hogy kibújik a pici aznap. Így is lett.

2012. jan. 7. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Nálam úgy indult, hogy ilyen enyhe mensis érzésem volt, ami kisugárzott a derekamra is. Először még nem tudtam mi van, mert annyi olyat olvastam előtte, hogy bementek a kórházba, de csak vaklárma volt, hogy nem mertem gondolni semmit. De figyeltem az órát, és rendszeres 10 percenként ismétlődött. A 10 perc sokáig maradt, de a fájás lassanként erősödött. Tényleg lassan, közben órák teltek el. Úgyhogy akkor már kezdtem készülődni, apát is keltettem, hogy menni kell. Aztán volt egy nagy görcs, egészen össze is kuporodtam tőle, na akkor repedt meg a burok, mert utána ott volt egy kis tócsa alattam, és utána minden fájás alkalmával még folyt ki. Onnantól kezdve viszont már nagyon erős fájásaim voltak, és hirtelen 2-3 percre csökkent az időköz.

Nálam így volt, de mindenkinél más. Hidd el, észre fogod venni, ha eljött az idő. :)

2012. jan. 7. 22:12
 4/4 anonim ***** válasza:
A ciklikusság, rendszeresség a lényeg. Ha foléyamatos szúró érzés van pl 15 percig, akkor az csak vaklárma. Plusz az igazi vajúdás nem múlik el. ha letudolsz vagy mozogsz, akkor könnyebb elviselni, de akkor is megfelelő CIKLUSokban érzed. Mi stopperrel mértük az időt. Reegl 9 kor gyanús volt, majd bementünk a kórházba, de zuhany hatására leállt. Itthon újra kezdődött, és akkor már kivártuk,, h 5-10 percenként tuti rendszerességgel legyenek. 23kor feküdtem szülőszobára, 2re kinn volt a kis babóca :-)
2012. jan. 8. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!